Orbán Viktor miért akarta eltitkolni az indiai üdülését?
Figyelt kérdés
Most, hogy lebukott, már úgy posztolgat, mint egy tinilány. Ha ennyire mutogatni akarja, hogy merre jár, miért hallgatott róla a lebukásig?tegnapelőtt 15:34
11/20 anonim válasza:
Én nem tudom miket posztol, mert eleve nem érdekel politikusok magánélete.
12/20 anonim válasza:
Hol posztol? Nem látok semmit a faceookján.
De remélem marad is ott.
13/20 A kérdező kommentje:
Az indiai haverja FB-ján vannak publikus képei.
Reméljük marad.
tegnapelőtt 17:53
14/20 anonim válasza:
Akkor nem ő posztol.
Utálom, mint a büdös sz*rt és tönkretette az országot, de a felesleges és szándékos ferdítésnek semmi értelme.
15/20 anonim válasza:
Remélem hogy ennyi idő alatt nem teszi tönkre Indiát is?!
16/20 A kérdező kommentje:
14:
Haha a fene se figyelte elsőre, hogy a Blikk cikkébe bevágott FB-posztok kinek az acc-ján jelentek meg. A lényeg, hogy Orbán elkezdett nyomulni a médiában a nyaralós képeivel, de csak az után, hogy kiderült, hogy ott van. Ez a lényeg.
tegnapelőtt 19:57
17/20 jpeacefuler válasza:
Ne legyél már ennyire rosszul Orbán nyaralásától te szerencsétlen! Hidd el, nyugodtabban alszanak azok, akik nem más dolgával vergődnek. Na, nyugodalmas jó éjt mindenkinek!
18/20 A kérdező kommentje:
17:
Te már fél 10-kor alszol?:)
Ajaj, ott akkor más bajok is vannak, nem csak a Fideszesség :p
tegnapelőtt 21:35
19/20 anonim válasza:
Mondjuk ez pont engem sem érdekel, hogy nyaral. Sokkal nagyobb baj, hogy itthon mekkora tolvajlást vezényel le.
20/20 anonim válasza:
A legnagyobb baj, hogy haza fog jönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!