Egyébként egy Fideszes nem tudja belátni azt hogy a Fidesz hibát hibára halmoz?
Nem tudom 6-700 euróért mit bérel az ismerősöd, akit ismerek 1000-ért bérel egy kisvárosban úgy, hogy ő hozta rendbe a kb. 50 m2-t.
Vannak hibák, de pl. ha nem gondolkodtak volna előre, most mi is nagy sz.rban lennénk a török áramlat nélkül.
Az eu megfúrta a déli áramlatot azzal, hogy majd a Nabuko, aztán abból sem lett semmi.
Ha nem védtük volna a határainkat, akkor ott tartanánk, ahol most a szerbek, mindenfelé migránsok lézengenének, mert úgye az osztrákok "szárnyas kapukkal" védekeznének, mint ahogy pl. a szlovákok is egy időre megerősítették a határvédelmet.
Szóval vannak hibák -elsősorban az arrogancia, amire várható volt hasonló válasz, így az eu-s támogatások csökkentése is, ami jelentős nehézséget okoz a gazdaságnak.
"kormányoz jelenleg egyetlen liberális párt"
És? Attól még folyamatosan osztják az észt, ész nélkül.
#12 Egy szóval sem mondtam, hogy minden EU-s intézkedés tökéletes volt sok mindennel nem értek egyet én sem, de a szövetségeseink azzal az ellenállással amit teszünk csak magunkat sz*patjuk míg a környező országok körberöhögnek minket. Egyébként teljeséggel úgy emlékszem hogy pedig ennyit fizetnek, de rákérdek ma majd megint, de egy 54 vagy 56 nm-es rendes kislakásban élnek már évek óta, és mondta is hogy évről évre alig emelkedik a bérlés ára szóval ezzel elégedett, és azt mondta a legtöbb magyar aki odaköltözött azzal rontja el, hogy egyből 70-100 nm-es házat/lakást akarnak egyedül, mert majd ők "élni" akarnak. Azt persze, hogy nehéz kitenni az asztalra itthon is szinte lehetetlen egy átlag munkásnak. De amúgy ha 1000 eu is az albérlet és jelenleg barátom keres kint jelenleg az itthoni fizetésének a háromszorosát is jobban meg lesznek belőle.
#13 Nem tudom kikre célzol, de persze senkinek nem lehet mindig igaza, de mivel nem ők kormányoznak, és egyetlen liberális párt sem áll olyan százalékon, hogy nyerjen így igazából lényegtelen mit mondanak jelenpillanatban.
Annyit tudok, hogy egy 20 ezres kisváros belvárosában egy hálószobás, kocsibeállóval, gyalog 5-10 percre a munkahelyüktől 1000 uero, amit ők hoztak helyre és örülnek neki, mert hasonló jóval több lett volna.
Külterületen biztos kaptak volna olcsóbbat, viszont a parkolás megnyomta volna.
Viszont szerencsések, mert mindketten olyan területen dolgoznak, amit nem érintettek a leépítések.
4 Te a büdös életben nem voltál Bivalybasznádon kívül; annyi hülyeséget hazudsz össze, hogy az már fáj!
Utazz, láss világot, mert nagyon be vagy szűkülve!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!