Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egyébként egy Fideszes nem...

Egyébként egy Fideszes nem tudja belátni azt hogy a Fidesz hibát hibára halmoz?

Figyelt kérdés
Sokszor hallom a megfejtést, hogy így Magyar Péter úgy Magyar Péter, és aláírom lehet valakinek szimpatikus, és valakinek nem teljesen okés, és nem is várom el hogy senkit meggyőzzek felőle, hogy majd ő váltja meg az országot, viszont azt állítja egy Fideszes hogy amerre most haladunk évről-évre az Magyarország szempontjából jó pozíció? Az hogy hitelezünk, támadjuk a saját szövetségeseinket, az ellenségeinket támogatjuk, hogy a legtöbb munkás ember nevetséges bérekből muszáj, hogy megéljen, hogy az adó pofátlanul magas, és az alapadókon kívűl még plusz adókat szednek be rajtunk, hogy az ország vezeteői köre milliárdos, és a legrosszabb években is sokszorozódik a vagyonuk, hogy az EÜ évről-évre rosszabb, és egyebek? Ezek nem "lipsi" propaganda, hanem szemmel látható tényállások. Persze mindig van aki éppen jól keres, vagy jó vállalkozása van nem is állítom, hogy lehetetlen boldogulni ebben az országban, de nem tűnik fel egy Fideszesnek, hogy azok akiket támogat szembeköpik őt? Persze MP-nek is voltak, és vannak megkérdőjelezhető dolgaik úgy ahogy minden embernek, aki valaha megszületett a Földön, de nem érzi úgy egy olyan kis munkásember hogy basszus nem tehetem meg azt amit akár a közeli szomszédomban alap dolog? Hogy az emberek rühellik/gyűlölik egymást, hogy a fejülbe folytonos ellenségképet, és szorongást/stresszt tesznek, hogy a nagyurak elmenekülnek a kérdések elől, és kitérő válaszokat adnak, és támadnak mindenkit, és mindenkire ráfognak mindent csak hogy ne ők legyenek a hibások? Azért lennék én a "hülye" mert szeretném, hogy legalább az esélyt megadjuk a változásra? Eddig mindig Gyurcsány volt a probléma most ő elporladt a politikából, akkor hogy lehet hogy bárki aki Orbán kihívója hirtelen "dilettáns, alkalmatlan, debil, beteg" lesz? Nem lehet, hogy igazából bárki állna ki Orbán ellen ugyanezt a sorsot szenvedné el mint Péter, vagy az előző Péter, vagy épp Vona? Hozzáteszem a másik dolog amit nem értek, hogy csak azért vagyok lipsi, meg szoci mert változást akarok? Holott mindig jobboldalinak vallottam magamat, de épphogy a Fideszben ül a legtöbb volt komcsi meg szoci az intézkedéseik meg pont azokra emlékeztet. Szóval akkor ezek a logikai bukfencek, hogy jönnek ki egy Fidesz szavazónál, de őszintén?

tegnapelőtt 15:01
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
#10 Nem kívánok ilyet senkinek. Sajna jó pár éve átéltük a családommal a Fidesz kórház reformjait, és sajnos egy nagyon szeretett családtagom életébe került ez.. De ezt senkinek nem kívánom, mert akkoriban ez borzalmasan dühített, és egyszerűen düh, és hányinger fog el, ha a TB-s ellátásra kell gondolnom.
tegnapelőtt 15:25
 12/18 anonim ***** válasza:
8%

Nem tudom 6-700 euróért mit bérel az ismerősöd, akit ismerek 1000-ért bérel egy kisvárosban úgy, hogy ő hozta rendbe a kb. 50 m2-t.

Vannak hibák, de pl. ha nem gondolkodtak volna előre, most mi is nagy sz.rban lennénk a török áramlat nélkül.

Az eu megfúrta a déli áramlatot azzal, hogy majd a Nabuko, aztán abból sem lett semmi.

Ha nem védtük volna a határainkat, akkor ott tartanánk, ahol most a szerbek, mindenfelé migránsok lézengenének, mert úgye az osztrákok "szárnyas kapukkal" védekeznének, mint ahogy pl. a szlovákok is egy időre megerősítették a határvédelmet.

Szóval vannak hibák -elsősorban az arrogancia, amire várható volt hasonló válasz, így az eu-s támogatások csökkentése is, ami jelentős nehézséget okoz a gazdaságnak.

tegnapelőtt 15:30
 13/18 anonim ***** válasza:
26%

"kormányoz jelenleg egyetlen liberális párt"

És? Attól még folyamatosan osztják az észt, ész nélkül.

tegnapelőtt 15:32
 14/18 A kérdező kommentje:

#12 Egy szóval sem mondtam, hogy minden EU-s intézkedés tökéletes volt sok mindennel nem értek egyet én sem, de a szövetségeseink azzal az ellenállással amit teszünk csak magunkat sz*patjuk míg a környező országok körberöhögnek minket. Egyébként teljeséggel úgy emlékszem hogy pedig ennyit fizetnek, de rákérdek ma majd megint, de egy 54 vagy 56 nm-es rendes kislakásban élnek már évek óta, és mondta is hogy évről évre alig emelkedik a bérlés ára szóval ezzel elégedett, és azt mondta a legtöbb magyar aki odaköltözött azzal rontja el, hogy egyből 70-100 nm-es házat/lakást akarnak egyedül, mert majd ők "élni" akarnak. Azt persze, hogy nehéz kitenni az asztalra itthon is szinte lehetetlen egy átlag munkásnak. De amúgy ha 1000 eu is az albérlet és jelenleg barátom keres kint jelenleg az itthoni fizetésének a háromszorosát is jobban meg lesznek belőle.

#13 Nem tudom kikre célzol, de persze senkinek nem lehet mindig igaza, de mivel nem ők kormányoznak, és egyetlen liberális párt sem áll olyan százalékon, hogy nyerjen így igazából lényegtelen mit mondanak jelenpillanatban.

tegnapelőtt 15:38
 15/18 anonim ***** válasza:
30%
De, be tudjuk látni, de hát nem igaz!!!
tegnapelőtt 15:43
 16/18 anonim ***** válasza:
54%

Annyit tudok, hogy egy 20 ezres kisváros belvárosában egy hálószobás, kocsibeállóval, gyalog 5-10 percre a munkahelyüktől 1000 uero, amit ők hoztak helyre és örülnek neki, mert hasonló jóval több lett volna.

Külterületen biztos kaptak volna olcsóbbat, viszont a parkolás megnyomta volna.

Viszont szerencsések, mert mindketten olyan területen dolgoznak, amit nem érintettek a leépítések.

tegnapelőtt 16:11
 17/18 anonim ***** válasza:
41%
Sok dolog sok embernek, hogy meg tudja érteni.
tegnapelőtt 17:35
 18/18 anonim ***** válasza:

4 Te a büdös életben nem voltál Bivalybasznádon kívül; annyi hülyeséget hazudsz össze, hogy az már fáj!

Utazz, láss világot, mert nagyon be vagy szűkülve!

tegnapelőtt 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!