A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
Pont olyan mint a többi
17 szavazat
2/13 anonim válasza:
#1: MZP. De akkor rájöttem, hogy Magyarországon őszinteséggel soha az életben nem lehet választást nyerni.
Úgyhogy az, amit MP csinál, szerintem egyszerűen szükséges, ha valaki győzni akar. A lényeg, hogy lehessen látni, hogy a sok nagyotmondás mögött mi is az, amit valóban kitűzött célnak. Ezt ki lehet szűrni, ha az ember sokat és figyelmesen hallgatja, így számomra teljesen vállalható.
4/13 anonim válasza:
A mai világban már nincs teljesen őszinte politikus, ő sem az.
6/13 anonim válasza:
#2 És mit gondolsz, mik azok a legfontosabb célok amiket valóban komolyan gondol MP?
8/13 anonim válasza:
Valaki tud linkelni vmit ahol hazudott Magyar Péter? Én tudok sokat linkelni ahol hazudott Gyurcsány és Orbán.
9/13 anonim válasza:
#6: Alapvetően egy polgáriasabb szemléletben gondolkodik. Olyasmiben, mint amilyen a Fidesz volt 98-2002 között.
Úgy gondolom, hogy tényleg vannak ambíciói például a mezőgazdaság fejlesztése terén, pl vízgazdálkodás, de hogy mit tud belőle kihozni, azt majd az idő eldönti. Nem egyszemélyben fogja megváltani a világot, az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!