Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszesek, örültök, hogy a...

Fideszesek, örültök, hogy a gazdátok meglátogatta az őshazáját?

Figyelt kérdés

Indiában telel a főni, néhány 10 millióból ki is jön a buli. Most hogy már 2 éve letelt a lakáshitele, ilyen huncutságokra is futja. A testőrőket persze mi fizetjük, meg úgy az egészet.

[link]

tegnapelőtt 02:33
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
#10 Elmondom, hogy működik normálisan a választási preferencia. Utána nézek mindegyik párt/jelölt programjának, tetteinek és céljainak. Ez alapján meghatározom, hogy melyik az, amelyik leginkább képviseli az értékrendemet. Ez alapján 2022-ben a Kutyapárt és MZP között vacilláltam, majd választottam. Attól, hogy MZP magához öleli a cigányokat, nekem nem kell. Attól, hogy ő keresztény, én nem leszek az. Attól, hogy a kutyapárt szeret mindent átfesteni én nem értek egyet. De még mindig több olyan értéket képviselnek számomra, mint a Fidesz, vagy akár a DK. A Mi Hazánk ostoba könyvégetése és oltásellenessége pedig egyenesen veszélyes időket idéz. Meglepő, hogy nem azt böfögöm vissza, amit a tv-ben mondanak és vannak saját gondolataim? Ez is sok mindent elárul egy kormánypárti szavazóról. :)
tegnapelőtt 13:13
 12/18 anonim ***** válasza:

11-es!

Akkor viszont nem vonatkozott rád az 5-ös válaszom (kérdésem)

Bár érdekes ellentmondás, hogy olyan pártra szavazol, aki felkarolja a cigányokat, akik szerinted haszontalanok. Ugyanis állami pénzből (a te adód is) finanszíroznák az ingyenélő bandát.

tegnapelőtt 13:22
 13/18 anonim ***** válasza:
#12 De vonatkozott rám is, mert gazdaságilag és szexuális preferencia elfogadása terén többnyire liberális nézeteim vannak. Az ember nem fekete, vagy fehér. Attól, hogy semmi bajom a melegekkel, vagy a transz emberekkel, még utálom a cigányokat. Ugyanúgy ahogy megvetem a Fideszt még elítélhetem a migránsokat. Sőt odáig is elmegyek, hogy szelektálom melyik bevándorlótól idegenkedem és zavarnak a törökök, vagy az oroszok, de nem zavar a koreai, vagy a kínai.
tegnapelőtt 13:30
 14/18 anonim ***** válasza:

13-as!

Nekem sincs bajom a melegekkel, transzokkal, a cigányokkal sem. Ugyanakkor a meleg, transz propagandát utálom, azt az életmódot is utálom, amivel a cigányságot azonosítják biznyos cigányok miatt. A Fideszt sem utálom, van amiben egyetértek velük, van olyan amiben nem. A többi párttal ugyanígy vagyok.

tegnapelőtt 15:22
 15/18 anonim ***** válasza:
#14 Ezek szerint lényegében egyetértünk. Akkor már csak az a kérdés, hogyha te nem ítélsz meg valamit egysíkúan miért evidens, hogy egy ellenzéki így tesz?
tegnapelőtt 16:05
 16/18 anonim ***** válasza:

15-ös!

Nem evidens, hogy minden ellenzéki így tesz, viszont a kérdés stílusából arra következtetek, hogy a kérdező igen.

tegnapelőtt 22:26
 17/18 A kérdező kommentje:
#16 Vityában tutira van egy, vonóval. Ha ez a mostani megjelenéséből már nem is egyértelmű a fiatalkori megjelenése viszont mnden kétséget eloszlat. A viseljedése viszont pont olyan mint egy c/g@ny vajdáé, aki egy maffiát igazgat, ami nagyjából stimmel is. Lakatosékkal pedig csak és kizárólag rossz tapasztalatom van és kb. az egész ország nem roma lakosságának, sőt az az 1%-nyi normálisabb roma lakosság is panaszkodik fajtársaikra.
tegnapelőtt 22:55
 18/18 anonim ***** válasza:
Keresi népe őshazáját, mint Julianus barát 🤣
ma 10:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!