Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A liberálisok miért gondolják...

A liberálisok miért gondolják azt, hogy ha nem értek egyet velük, hogy akkor fideszes vagyok?

Figyelt kérdés
Meg kb minden hülyeségükre az a válasz, hogy Orbán Viktor.
tegnapelőtt 10:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
73%

Azért, mert ugyanolyanok, mint azok a Fidesz támogatók, akik szerint mindenki Gyurcsanyista, aki nem Fideszes.

Ezek az emberek (említett liberálisok és Fideszesek) egyszerűen buták, egysíkú a gondolkodásuk.

tegnapelőtt 10:13
 2/11 anonim ***** válasza:
Nem vagyok liberális, de kétségkívül igaz, hogy sok ember viselkedése teljesen másra hasonlít, mint amit állít magáról. Erre nagyon jó példa pl. a kétezres évek eleji SZDSZ vagy MSZP szavazók, akikből aztán lelkes Jobbikosok lettek. Szóval te is lehetsz fideszes, ha nem is gondolod ezt magadról.
tegnapelőtt 10:13
 3/11 anonim ***** válasza:

Előző vagyok.

Szerintem a magyar emberek többsége a gondolkodását tekintve fideszes. Értem ezalatt, hogy homofóbok, rasszisták, utálják a menekülteket, imádják a kapitalizmust meg a multikat, tesznek a társadalmi egyenlőség gondolatára, stb.

tegnapelőtt 10:15
 4/11 A kérdező kommentje:
A kedvenc újságuk, a telex szerint szélsőjobboldali vagyok, mert ellenzem az ész nélküli migrációt.
tegnapelőtt 10:15
 5/11 anonim ***** válasza:
84%
Kérdező te is altalanositasz.
tegnapelőtt 10:38
 6/11 anonim ***** válasza:
0%
Mert egybitesek, és mert számukra ismeretlen fogalom az önálló gondolkodás, mindenben kötelező egyetérteni az épp aktuális istenükkel.
tegnapelőtt 10:41
 7/11 anonim ***** válasza:
45%
Ezek a liberálisok most is ott vannak veled a szobában? Vagy csak a fejedben léteznek, mint a határainkat ostromló migránshordák?
tegnapelőtt 11:05
 8/11 anonim ***** válasza:
Attól még hogy találkoztál pár hülyével az nem fedi le azt a csoportot hogy "a liberálisok".
tegnapelőtt 11:20
 9/11 anonim ***** válasza:
62%

Leírom egyszerűen kérdező hogy megértsd:

Ha politikával foglalkozol - azaz beszélsz róla emberekkel, követed és véleményt formálsz - akkor nem több opció mint 2 van rád vonatkozóan. Tisztán és egyértelműen csoportosítani lehet az ilyen polgárt úgy mint kormánypárti vagy ellenzéki. Más opció nem létezik, hiszen ha egyik sem lenne akkor nem foglalkozna politikával az illető.

Ha a megszólalásaid alapján kormánypárti vagy, akkor minden kétséget kizáróan fideszes vagy (a kdnp-t inkább hagyjuk ki a képletből) ha pedig ellenzéki vagy akkor lehet csak az hogy te akármelyik ellenzéki pártot támogathatod.

Szóval azért mondják rád hogy fideszes, mert nyilván az vagy, hiszen kormánypárti vagy

Világos?

tegnapelőtt 11:24
 10/11 SzocdemOliver ***** válasza:
A kérdező mindjárt bevallja, hogy Mi Hazánk szavazó.
tegnapelőtt 11:25
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!