A liberálisok miért gondolják azt, hogy ha nem értek egyet velük, hogy akkor fideszes vagyok?
Azért, mert ugyanolyanok, mint azok a Fidesz támogatók, akik szerint mindenki Gyurcsanyista, aki nem Fideszes.
Ezek az emberek (említett liberálisok és Fideszesek) egyszerűen buták, egysíkú a gondolkodásuk.
Előző vagyok.
Szerintem a magyar emberek többsége a gondolkodását tekintve fideszes. Értem ezalatt, hogy homofóbok, rasszisták, utálják a menekülteket, imádják a kapitalizmust meg a multikat, tesznek a társadalmi egyenlőség gondolatára, stb.
Leírom egyszerűen kérdező hogy megértsd:
Ha politikával foglalkozol - azaz beszélsz róla emberekkel, követed és véleményt formálsz - akkor nem több opció mint 2 van rád vonatkozóan. Tisztán és egyértelműen csoportosítani lehet az ilyen polgárt úgy mint kormánypárti vagy ellenzéki. Más opció nem létezik, hiszen ha egyik sem lenne akkor nem foglalkozna politikával az illető.
Ha a megszólalásaid alapján kormánypárti vagy, akkor minden kétséget kizáróan fideszes vagy (a kdnp-t inkább hagyjuk ki a képletből) ha pedig ellenzéki vagy akkor lehet csak az hogy te akármelyik ellenzéki pártot támogathatod.
Szóval azért mondják rád hogy fideszes, mert nyilván az vagy, hiszen kormánypárti vagy
Világos?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!