Magyar Péter játszik Gyurcsány kottájából vagy Gyurcsány a Magyaréból amikor az előrehozott vállasztások mellett kardoskodnak?
Budapesten is inkább összeállt a Tisza a DK-val, hogy elérjék a céljaikat, mintsem a kutyákkal.
Ez is az összedolgozásuk újabb bizonyítéka vagy csak megint véletlen, hogy pont a DK és Tisza akarja ugyanazt?
DK-s én lepontoztalak :-)
Úgy érzem csak Magyar Péter az egyetlen aki tudja a matekot, mindenki más leszarja a lopott milliárdokat.
#11-nek:
Ha a jelenlegi szavazóbázisokat vesszük figyelembe, abból a százalék-alapból vond ki a fideszt, mivel a vele szembenállókat kell mérlegelni.
Aztán kezdd újra az erőviszonyok becslését. Tehát, hogy a fidesszel szemben Magyar bír -e akkora többséggel, ami több mint a fideszé?
A válasz: határozott NEM.
Ismét #11-nek:
A matekkal lehet ügyes trükközéseket csinálni, hogy az igazról is elhiszed hogy hamis.
Ezt Magyar csinálja, nem én. Én a FRANKÓ matekot mondom neked, ami a TÉNYLEGES végeredményt fogja kiadni.
Újfent #11-nek, és mindenkinek aki olvassa:
A fideszhez rendelt változó ÖNNMAGÁBAN nagyobb volt, mint az egész ellenzéki táboré.
Tehát Magyarnak vagy a teljes ellenzéki tábort, ÉS fideszeseket kellett szereznie (ami ugyebár h'lyeség), vagy a fidesz túlnyomó többségét kellett megszereznie ahhoz, hogy vezethessen.
ma 17:54
2010 óta ez megy, hogy nem bírunk ki még 4 évet.
"Minél hamarabb pakol a rezsim, annál jobb. Nincs idő várni."
De segítek még egy kicsit, ahogy 2014-ben meg azóta nem történt meg az előrehozott választás, úgy most se fog, mert nincs tervben ez a Fidesz részéről. (nem is lenne előnyös számukra)
Hááááát, gyerekek, ez kész beaxarás amit Magyar művel!
GYURCSÁNY hátszelén próbál manőverezni, baxxátok! 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Van arról fogalma bámelyik Tisza-fannak, hogy GYURCSÁNY kezdeményezte a parlament feloszlatását, amire reagálta Magyar barátunk a "választási üzemmódot"?
🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Ezt a csicskát ....
jan. 3. 16:22
Szerintem is valami készül a háttérbe. Hogy ezzel foglalkozzon a közvélemény, addig is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!