Orbán miért nem látja be mint Gyurcsány, hogy nem tud kormányozni?

Az elmúlt évben például 9 százalékot gyengült a forint az euroval szemben.
Ki fog 9 százalék feletti fizetésemelést kapni ?

#13. Igen, biztosan én vagyok a burorékban erzsébetvárosi fideszesként, aki egész nap, minden órában az ellenzéki f.szságokat hallgatja, nem ám a balok, akiknek "le" kell menniük vidékre szavazszámlálni, hogy rájöjjenek: nincs szervezetett választási csalás, csak őket utálják a népek, mint a szart.
Milyen generált számok amúgy?

#16. Persze, tudom. Tipikusak vagytok. Én járok fideszesként olyan fórumokra, ahol egész nap azokat hallgatom/olvasom, akik mást sem bírnak visszafogni, mint az egybites ellenzéki propagandát. És akkor még azt is szeretnék, ha én lennék buborékban és nem ők. Nem ti. Nyilván, naná. :) Csak tudod, az probléma ezzel, hogy az ilyen "nem buborékban, hanem az Orbánt leleplező nagy ellenzéki valóságban" élőktől én választásról választásra hallgatom, hogy el lesz kergetve ez az autoriter kleptokrácia, a csúti patás meg megy a börtönbe. Finoman szoktam jelezni, hogy nekem ez inkább reménykedésnek, mintsem valós forgatókönyvnek tűnik, de olyan mindig én vagyok a hülye és szokász szerint buborékban élek. Aztán eljön a választások napja és valóság nagybácsi rátok rúgja az ajtót, kiderül, hogy nem én éltem buborékban, hanem ti, olyankor pedig sírtok egy-két napig, amiért kipukkadt. És az a legszomorúbb, hogy soha nem tanultok semmiből. Már egy hét elteltével minden ugyanúgy megy tovább és ismét a bukás szélén áll a csúti csüngőhasú kolostormalac kertitörpe, aki pedig mást mond, az fideszes buborékban elő ellenség.
Ja, és azon is nyugodtan gondolkodj el, hogy miért én viszek haza hétszámjegyű fizukat már évek óta, és nem ti. Biztosan a Rogán fizet, más nem lehet...

#17-es:
Jártam én is fideszes fórumokra, ahol más sem volt téma, hogy csutit istenítették, meg a fidesz média mocskolta az ellenzéket, illetve mondták, hogyha jól szavaztok, akkor bármiféle támogatás továbbra is jár. Ezeken ott voltak határon túliak is...
Inkább azt mondd meg, miért 415 forint egy euro, amikor sehol sincs válság. Ohh bocs, háborús veszélyhelyzet van, csuti meg lelépett indiába teltelni.... lehet hiányzott már neki az a légkör...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!