Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit lehetne kezdeni Magyarorsz...

Mit lehetne kezdeni Magyarországgal?

Figyelt kérdés

Mit lehetne tenni, hogy ne legyünk ilyen szánalmasak? Itt minden elmaradott, kínos, ócska. Az emberek passzivak, fantáziátlanok. Másokat másolunk, de gyengébb színvonalon. Pesszimisták az emberek, egészségtelenül élnek. Nincsenek eredeti dolgok.

Lehetne ezen valahogy változtatni?

tegnapelőtt 03:21
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Lakosságcsere...
tegnapelőtt 03:50
 2/13 anonim ***** válasza:
57%
Nem a lakossággal van baj, hanem a "fölső tízezerrel".
tegnapelőtt 04:10
 3/13 anonim ***** válasza:
67%
Fejétől bűzlik a hal.
tegnapelőtt 04:35
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Mi magyarok ilyenek vagyunk,és mutogatunk másokra saját sikertelenségünkért.Irigyek is vagyunk.
tegnapelőtt 05:30
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
A mohácsi csatavesztéstől kezdve zsinórban csak szív a nép, a nemzet. Minden felkelés elbukott, minden háborút elvesztettünk, az ország területének nagyja odalett. Most meg az Orbán miatt szenvedünk. Aki elolvassa a magyar történelmet, sírógörcsöt kap. Kész csoda, hogy egyáltalán még létezik az ország.
tegnapelőtt 05:44
 6/13 anonim ***** válasza:
83%
#4 így van, pl brüsszelezés, "gyarmataik vóótak", "ott nem vóót tyuuuucsáány", stb.
tegnapelőtt 05:45
 7/13 anonim ***** válasza:
#6 De hát tényleg voltak gyarmataik...
tegnapelőtt 05:53
 8/13 anonim ***** válasza:
72%
#7: Pl. Svájcnak, Finnországnak, Írországnak mennyi?
tegnapelőtt 07:25
 9/13 anonim ***** válasza:
37%

Nem azért mondom, de szerintem erről írt a kérdező:

#1 #2 #3 #4 #6 Pesszimista, öngyűlölő, szánalmas emberek, akik szerint mindenhol jobb mint itt. Tulajdonképp igaza van #1-esnek. Lakosságcsere kellene - az ilyen embereket kellene elcserélni mint ti...!

tegnapelőtt 08:43
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
A #1 vagyok: én maradnék ha nem gond. Öngyűlölő sem vagyok. Viszont az mocskosul zavar, hogy lassan a sz@rt is kilopják alólam amihez asszisztál 3 millió honfitársam. Ha mi megyünk el akkor az aljanép marad és akkor a hazám visszaesik a sötét középkorba. Szerintem mindenki jobban járna, az az országot lehúzó aljanép menne mi pedig élnénk boldogan egy szebb jövőben :D
tegnapelőtt 08:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!