Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszen múlna minden kilátópo...

Fideszen múlna minden kilátópontot fizetőssé tenne a magyaroknak, mint most a Halászbástyát?

Figyelt kérdés
Mit képzelnek ezek magukról, meddig tűr a magyar?

jan. 2. 20:57
A kérdező szavazást indított:
Fideszék minden lehúzással bepróbálkoznak, amíg el nem lesznek zavarva.
Passz vagy kifejtem
15 szavazat
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
25%
Kicsit OFF: a Halászbástya felső része, ahonnan volt kilátás eddig is belépős volt. Lehúzás? Igen. Magyaroknak szól? Nem. A turisták úgyis kifizetik azt a 3-4 Eurót.
jan. 2. 21:02
 2/11 Alex Fly ***** válasza:
89%
Igen. Nem a Halászbástya az egyetlen példa...
jan. 2. 21:14
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Lassan nincs olyan pontja az országnak, ahol a történelmi épületek ingyen látogathatók lennének. Persze sok szépen felújított épület is van, de amikor felmászol egy várromhoz és nem mehetsz be ingyen, akkor azért elönti a sz@r az agyad... A Halászbástyát is utolérte a végzete, nem is értem, hogy egyáltalán hogy engednek fel oda embereket ingyen. Az külön hab a tortán, hogy a kerületi lakosok ingyen mehetnek, amit már végképp nem értek, hogy milyen alapon.
jan. 2. 21:24
 4/11 anonim ***** válasza:
82%
#1: akkor legyen a magyaroknak ingyenes. 😉
jan. 2. 21:26
 5/11 anonim ***** válasza:
21%
4: Az EU-ban ilyen nem lehetséges.
jan. 2. 21:29
 6/11 anonim ***** válasza:

Engem alapvetően az zavar, hogy konkrétan a semmiért szednek amúgy baromi drága belépőt. Pusztán azért, hogy odamenj, körbenézz, fotózz pár képet.

Hasonló lehúzás például hegyestű. Kifizetsz 2.000+ Forintot azért, hogy megnézhess egy bányát.

jan. 3. 00:08
 7/11 anonim ***** válasza:

#6: azon én is megdöbbentem.

De szerencsére a parkolásért nem kértek még plusz pénzt.

jan. 3. 08:54
 8/11 anonim ***** válasza:

"Kicsit OFF: a Halászbástya felső része, ahonnan volt kilátás eddig is belépős volt. Lehúzás? Igen"

Moszkva teri gyerek vagyok. Sokat maszkaltunk anno a Varban, es akkoriban a felso resz sem volt fizetos :)

40F truecel

jan. 3. 15:13
 9/11 anonim ***** válasza:

Úgy látszik a népszerűséget veszélyeztető lépéseket mostantól el kell halasztani a választásokig:

[link]

jan. 3. 15:19
 10/11 anonim ***** válasza:

Minden kilátópontot is. Hiszen szükség van minél több lerabolni való pénzre, bevételre, adóra.

Remélem, hogy előbb-utóbb ki lesz osztva pár ezer embernek fejenként 5-10 év letöltendő fegyház....és nem a kecskeméti BV szanatóriumban.

jan. 3. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!