Kicsit OFF: a Halászbástya felső része, ahonnan volt kilátás eddig is belépős volt. Lehúzás? Igen. Magyaroknak szól? Nem. A turisták úgyis kifizetik azt a 3-4 Eurót.
jan. 2. 21:02
2/11 Alex Fly válasza:
Igen. Nem a Halászbástya az egyetlen példa...
jan. 2. 21:14
3/11 anonim válasza:
Lassan nincs olyan pontja az országnak, ahol a történelmi épületek ingyen látogathatók lennének. Persze sok szépen felújított épület is van, de amikor felmászol egy várromhoz és nem mehetsz be ingyen, akkor azért elönti a sz@r az agyad... A Halászbástyát is utolérte a végzete, nem is értem, hogy egyáltalán hogy engednek fel oda embereket ingyen. Az külön hab a tortán, hogy a kerületi lakosok ingyen mehetnek, amit már végképp nem értek, hogy milyen alapon.
jan. 2. 21:24
4/11 anonim válasza:
#1: akkor legyen a magyaroknak ingyenes. 😉
jan. 2. 21:26
5/11 anonim válasza:
4: Az EU-ban ilyen nem lehetséges.
jan. 2. 21:29
6/11 anonim válasza:
Engem alapvetően az zavar, hogy konkrétan a semmiért szednek amúgy baromi drága belépőt. Pusztán azért, hogy odamenj, körbenézz, fotózz pár képet.
Hasonló lehúzás például hegyestű. Kifizetsz 2.000+ Forintot azért, hogy megnézhess egy bányát.
jan. 3. 00:08
7/11 anonim válasza:
#6: azon én is megdöbbentem.
De szerencsére a parkolásért nem kértek még plusz pénzt.
jan. 3. 08:54
8/11 anonim válasza:
"Kicsit OFF: a Halászbástya felső része, ahonnan volt kilátás eddig is belépős volt. Lehúzás? Igen"
Moszkva teri gyerek vagyok. Sokat maszkaltunk anno a Varban, es akkoriban a felso resz sem volt fizetos :)
40F truecel
jan. 3. 15:13
9/11 anonim válasza:
Úgy látszik a népszerűséget veszélyeztető lépéseket mostantól el kell halasztani a választásokig:
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!