Miután magyar Péter 2026-ban megnyeri majd a választásokat, szerintetek lesz békés hatalomátadás, vagy mindent megfognak tenni amit csak lehetséges hogy megakadályozzák?
Ne ragadtasd el magad a TISZA-tól. MP egy törpe utánzata Orbánnak. Nagy jövő előtt állunk. 2026-ban lecserélhetjük az öreg diktátort egy fiatalabbra. Szép jövő. FIDESZ-esnek épp oly ciki lenni ma már mint TISZA-snak. Aki ember akar maradni az egyikhez sem adja a voksát! Mindkettő tábor ugyanaz. A gyűlölet és a másik megvetése az alapja mindkettő politikai formációnak. Elég megnézni a kommenteket. Az mindent megmutat mindkettő oldalon. Mit akarsz te a rablott vagyonnal? Vissza venni? Álomvilágba élsz! Ki veszi vissza? MP? Ugyan már. 89 óra nem volt itt senki aki elszámoltatná a másikat! Most sem lesz.
TISZA birka, FIDESZ birka. Nincs különbség. Sötét alagút a fejekbe! Boldog új évet kívánok!
20"
Igazad van és a jelenlegi helyzetben tényleg az Orbán kormánynak.ha tetszik ha nem két tűz között vagyunk. Nem mi döntünk..
De.. akkor sem lett volna szabad hagyni így elveszni mindent..
..de mindent. Ez már egy elkezdett folyamat volt, de biztos
megállítható lett volna.
Szerintem van anyagi tartaléka az Orbán kormánynak.
( Csak olyan mintha az nem a magyar népnek lenne és nem az ország feljavítására, megőrzésére)
Pont azért kérdeztem hogy ki fog akár MP mögé állni..akár más mögé
Szerintem nem fogja megnyerni.
Én attól félek, hogy emiatt kezd háborúba" a kisebbség.
Reméljük hogy nem.
Ide nem is kell fegyver, elkezdené a nép kirtani egymást. Olyan gyűlölet van
felszítva az emberekben
Kommunista.. jobbos.. cigány..
A tévében/ rádióban se megy más, csak gyűlöletkeltés.
Rengeteg fegyver van embereknél.
A vezetőségünk meg a saját szigetén napozna.. esetleg helikopterreikkel túráznának..
Vagy a luxus hajókon partit tartanának.
Hááát.. ez nehéz. De olyan sok rendes ember van.
A környezetemben is. Igaz nem tévézünk csak keveset.
De olyan jó hogy segítenek egymáson
Magyar Pétert le kellene cserélni a pártnak.
Vele nem fognak nyerni.
27 #
Szerintem kezd kiégni.
Ráadásul láttam vele egy riportot és egy rendes párbeszédre sem képes.. csak mondja... mondja..
Lehet egy szóvivő is elég lenne mellé, aki nyugodtabb értelmes válaszokat adna.
Persze, van tudása, ismerete..
Hááát ez nem lesz egy sima év.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!