Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Melyikre pártra szavaznál, ha...

Melyikre pártra szavaznál, ha Orbán belépne a Tisza Pártba, Magyar Péter pedig át a fideszbe?

Figyelt kérdés
A többi párt nem tudna elindulni a választáson! A két pártban mindenki marad a helyén, csak OV és MP cserélnek helyett.

jan. 2. 11:29
A kérdező szavazást indított:
FIDESZ (Magyar Péter miniszterelnök-jelölt)
Tisza Párt (Orbán Viktor miniszterelnök-jelölt)
12 szavazat
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
90%
Értelmetlen a kérdés. OV maga a Fidesz és MP maga a Tisza. A népnek meg egy karizmatikus vezér kell, aki megmondja mit kell tenni, mert félnek saját döntéseket hozni.
jan. 2. 11:36
 2/12 anonim ***** válasza:
48%
Akkor is a Mi Hazánkra szavaznék.
jan. 2. 11:53
 3/12 SzocdemOliver ***** válasza:
74%

"A népnek meg egy karizmatikus vezér kell, aki megmondja mit kell tenni, mert félnek saját döntéseket hozni."

Ez a legbölcsebb válasz, amit ma eddig olvastam ezen az oldalon. 100 százalékban hasznos.

Sajnos ez az igazság, amit leírtál!

jan. 2. 11:54
 4/12 anonim ***** válasza:

"Értelmetlen a kérdés"

dehogy is, sztem qva jó. én mindkettőt beikszelném.

képzeljétek a lapra őket:

[link]

jan. 2. 12:20
 5/12 anonim ***** válasza:
54%
Csak is Magyar Péter!
jan. 2. 12:22
 6/12 anonim ***** válasza:
33%
Akkor a kétfarkú kutya partra.
jan. 2. 12:24
 7/12 anonim ***** válasza:

Új szavazás indult a Twitteren 18 órája.

"2026-tól szerintetek ki legyen Magyarország miniszterelnöke? Csak 4 lehetőség van, a továbbiakat várom kommentben egyéb észrevételekkel együtt.

A felmérés ideje ismételten 1 hét, mindenki hozzon magával még valakit!"

Már szavaztam, és látom.

Orbán Viktor 16%

Toroczkai László 13%

Kovács Gergely 11%

Magyar Péter 60%

[link]

jan. 2. 12:31
 8/12 anonim ***** válasza:
0%

8: totál jelentéktelen ez a szavazás.

a twitter tele van a tisza trolljaival, rendes hálózat van. a múltkor a youtubon volt ilyen kérdés, és ment a drót nyilvános kommentekben hogy menni kell oda szavazni magyarpéterre. olyan gyökerek ezek mint mint a nafosok.

jan. 2. 12:39
 9/12 D-Mano ***** válasza:
60%
Orbán is, a Fidesz is, Magyar Péter is és a Tisza is magasan a vállalhatatlanság azon szintje felett van, hogy egyikre sem szavaznék. Ha csak ezek lennének a szavazó lapon, akkor mindkettőt beikszelném, hogy érvénytelen legyen, és mindkettőhöz rajzolnék egy méretes 🍆-t.
jan. 2. 12:51
 10/12 anonim ***** válasza:

"hülye kérdésre hülye választ"

"Nemigen?"

Nyilván nem szavaznék, de ha mégis akkor mindkettőre voksolnék, és ugyanott lennék mintha nem mentem volna el

jan. 2. 13:00
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!