Melyikre pártra szavaznál, ha Orbán belépne a Tisza Pártba, Magyar Péter pedig át a fideszbe?
"A népnek meg egy karizmatikus vezér kell, aki megmondja mit kell tenni, mert félnek saját döntéseket hozni."
Ez a legbölcsebb válasz, amit ma eddig olvastam ezen az oldalon. 100 százalékban hasznos.
Sajnos ez az igazság, amit leírtál!
"Értelmetlen a kérdés"
dehogy is, sztem qva jó. én mindkettőt beikszelném.
képzeljétek a lapra őket:
Új szavazás indult a Twitteren 18 órája.
"2026-tól szerintetek ki legyen Magyarország miniszterelnöke? Csak 4 lehetőség van, a továbbiakat várom kommentben egyéb észrevételekkel együtt.
A felmérés ideje ismételten 1 hét, mindenki hozzon magával még valakit!"
Már szavaztam, és látom.
Orbán Viktor 16%
Toroczkai László 13%
Kovács Gergely 11%
Magyar Péter 60%
8: totál jelentéktelen ez a szavazás.
a twitter tele van a tisza trolljaival, rendes hálózat van. a múltkor a youtubon volt ilyen kérdés, és ment a drót nyilvános kommentekben hogy menni kell oda szavazni magyarpéterre. olyan gyökerek ezek mint mint a nafosok.
"hülye kérdésre hülye választ"
"Nemigen?"
Nyilván nem szavaznék, de ha mégis akkor mindkettőre voksolnék, és ugyanott lennék mintha nem mentem volna el
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!