A fideszi Magyarország elmúlt 15 évet,hogy vészeltétek át?
Figyelt kérdés
tegnapelőtt 09:13
1/18 anonim válasza:
10 éve külföldön és nem is tartom valószinűnek, hogy valaha ez változni fog.
Viszont nekik köszönhetem, mert nélkülük, nem biztos, hogy megléptem volna.
2/18 anonim válasza:
Jól,inkább azt kérdezd meg,hogy a Gyurcsány korszakot hogyan éltük túl.A bérek dinamikusan nőttek,rengeteg támogatás van a családoknak,fiataloknak.Olcsó a rezsi.
3/18 anonim válasza:
Mindig szerencséjük van. Amikor úgy álltak nagyot fognak bukni, mindig történt nálunk vagy világban valamit, erre egyből rátudták alapozni propagandájukat, ezzel meg is nyerték választást. Például: Gyurcsány, soros, migráns, melegek, covid, brüsszel, orosz-ukrán háború, rezsi válság, töketlen ellenzék..stb
4/18 anonim válasza:
Élősködve. Propagandistaként 😉
Tudod milyen jól élnek? De már kiszálltam Magyar Péter felébresztett, amíg az ellenzék mondta, amit mondott számomra nem volt értéke, Magyar Péter meg sok mindent kockára tett a hazájáért, ezt meg kutya kötelességem nagyra értékelni. Most kukázom, de egyenes a gerincem.
5/18 anonim válasza:
Becsület nélkül, kiskapukat kihasználva. Pont mint kormányunk.
6/18 anonim válasza:
Köszönöm, sokkal jobban, mint 2092-2010 et!!!
8/18 anonim válasza:
Vannak itt időutazók is.
Én bármit túlélek, átvészelek, ahogy régen és most is, saját erőből. Ezeket is túlélem.
9/18 anonim válasza:
Istenien, Magyarország legjobb időszaka volt.
10/18 anonim válasza:
Rendes magyar ember ebben az elvesztegetett Orbán Gyurcsány vircsaftban nem vett részt. Most végre jött egy Tisza nevű konzervatív párt hogy ezt az Orbán szélhámosságot megdöntse.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!