Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Fidesz bármit megengedhet...

A Fidesz bármit megengedhet magának, amit következmények nélkül tehet azok ellen, akik nem a kormány elveit követik?

Figyelt kérdés

Egyik példa az MKKP-s képviselő adatainak nyilvánosságra hozása (Név, lakcím, gépjármű rendszám, munkahely stb...), aki felfestette Lázár birtokának irányát az aszfaltra, valamint Menczer újévi fenyegetése a facebookon Magyarral szemben (holott elvileg börtön fenyegeti majd azt, aki közéleti személy, politikus ellen uszít, életveszélyesen megfenyegeti. Lásd: "Egyszer úgyis megtalálták!")

Ez ám a "kormányzás"... Ami nem nevezhető "kormányzásnak", jóval inkább terror.

És van képe a kormánynak "Áldott, békés új évet" kívánni minden magyarnak.

2025 fantasztikus év, a "béke" éve lesz, ja... 😂😂

jan. 1. 21:00
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
26%
Nem csak a fidesz, bármely másik is (fejlettnyugaton is).
jan. 1. 21:03
 2/15 anonim ***** válasza:
31%
Igen, akárcsak a migránsok. Úgy is kimossak mind a kettőt.
jan. 1. 21:04
 3/15 anonim ***** válasza:
29%
Engem mindig lepontoznak a retardok. :(
jan. 1. 21:08
 4/15 anonim ***** válasza:
0%
valójában mi a kérdésed? mert eddig csak rinyáltál egy pár sort.
jan. 1. 21:24
 5/15 anonim ***** válasza:
Legkésőbb a Végitélet megoldja.
jan. 1. 21:27
 6/15 A kérdező kommentje:

Nem rinyáltam.

Mi a rinyálás a kérdésben, mi az, amit nem értesz?

Csak a kormány hozzáállását és képmutatását kritizálom.

Vagy te is ezt tennéd a helyükben azt gondolván, hogy ennek semmi jogi közleménye nem lesz?

Úgy őszintén! 😊

Nyilvánosságra hozni közszemély kilétét, teleposztolni az engedélye és tudta nélkül, ráadásul még fenyegetőznél is a közösségi oldalán...

Hmm.. van vér a pucádban..

jan. 1. 21:39
 7/15 anonim ***** válasza:
0%

6: te nem kérdezel hanem kritizálsz az a baj. mint ha nem lenne elég idióta szemét kérdés ezen az oldalon. nem értek én se egyet ezekkel, csak ezt egy hír kommentrészlegébe inkább való és nem olyan helyre ahol kérdeznek.

azért mert nem értek veled egyet az nem jelenti azt hogy ilyenekre van hajlamom.

jan. 1. 21:43
 8/15 A kérdező kommentje:

Már kritizálni sem lehet?

Nézz már szét ezen az oldalon, hogy hány olyan kérdés van a politikai rovatban, ahol mindkét oldal kritizálja a másikat, akkor ott is mondd el a magadét!

Ahogy elnézem, itt nincs szólásszabadság, ha már kritizálni sem lehet.

De a GYIK-en nincs olyan szabály, hogy "Tilos kritikát fogalmazni bármilyen kérdésben".

Szóval nekem is lehet véleményem.

Ja, kritizálni inkább te kritizálsz, csak mert zavar téged a kérdésem.

És ha nem tetszik egy kérdés, nem kötelező rá reagálni, tovább görgetsz és kész.

Az, hogy nem válaszoltál a kérdésemre, csak heprizel, azzal a lelki szegénységedről teszel tanúbizonyságot.

Arról nem tehetek, hogy te ilyen vagy!

Előbb a saját portádon tégy rendet! 😊😊

jan. 1. 21:56
 9/15 anonim ***** válasza:
0%

de lehet kritizálni, csak nem kérdésbe fogalmazva.

nem a kritizáló kommentekkel van a baj, hanem a kérdésbe fogalmazott véleménynyilvánításról. a többi szövegeddel meg keservesen keresed a magad igazát, ami nincs.

lelki szegény pedig te vagy aki kérdésbe bujtatottan kritizál. írj ki normális kérdést, vagy kommentben panaszkodj az általad említett egy média cikkje alatt.

joccakát!

jan. 1. 22:07
 10/15 A kérdező kommentje:

Ja, hogy te vagy a GYIK moderátora, hogy utasítgatol? 😁😁

Miért ne lenne igazam?

Vagy én vagyok az idióta, a Fidesz még tökéletes és hibátlan?

Ja, Menczer szerint Magyar Péter mindenben hazudott az egészségügyi helyzetet illetően?

Ő járt bent és fotózta le hogy néz ki belül a kórház, rohadó, omladozó fal, nyáron 30 fokos helyiségekkel.

Nézz utána, hogy néz ki a gödöllői tüdőgondozó!

Idióta Fideszes majmokkal nem vitatkozom mert sosem válaszoltok értelmesen, csak provokálták.

Ehhez van eszetek! 😂😂😂

tegnapelőtt 07:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!