Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit gondolsz a Magyar Péter...

Mit gondolsz a Magyar Péter újévi beszédében elhangzottakról?

Figyelt kérdés
[link]

jan. 1. 00:49
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:

Ha észak-koreában élnél is igaz lenne hogy nincs rád hatással az állam? Ugye hogy nem. itt se igaz, ha nem is akkora mértékben, csak buta vagy és fekete-fehérben látsz csak.

Szóval a kérdés: Ha észak-koreában élnél is igaz lenne hogy nincs rád hatással az állam?

jan. 1. 13:27
 22/31 A kérdező kommentje:

Továbbá 2. kérdés: ha valaki például állami alkalmazott - ápoló a hivatása - hogyan tegyen azért hogy jobban elismerjék és nagyobb bért kapjon?

Mindkét kérdésre várom válaszod, nézzük mennyire gondolkozol fekete-fehér csőlátással

jan. 1. 13:29
 23/31 anonim ***** válasza:
48%

Kettő hiba történt részedről.

1. Én nem észak-koreáról beszéltem , hanem itthonról. Nem írtam olyat, hogy sehol a világon nem érintene.

2. Nem írtam olyat hogy “senkit sem érint” ha elolvasod a 14-es hozzászólásomat, odaírtam: “De megértem azt is akit érint és szavaz”

Szerintem ezt a csontot lerágtuk. Akit nagyban érint, az menjen el szavazni, és oda húzzon, ahol jobban biztosítottnak látja a jövőjét. Azt viszont fogadjuk el hogy nem mindenkit érint egyformán, valakire kisebb hatása van.

jan. 1. 13:48
 24/31 A kérdező kommentje:

"egy másik megközelítés hogy nem politikai pártoktól vártam soha hogy az életem jobb legyen. Ha neked az első jobban esik, nem szeretnélek megfosztani az örömödtől."

Ne szépítsd amit mondtál, itt pejoratív értelemben beszéltél azokról akik ki vannak téve az államnak, például az ápolók. Ne magyarázd ki, lenézed az ilyen embereket

jan. 1. 13:59
 25/31 A kérdező kommentje:

továbbá ha téged nem érint, de például az ápolókat igen, nem érzel magadban annyi felelősségtudatot hogy elmenj szavazni értük?

Annyi helyen sántít az önző fideszes látásmódod hogy szégyelld magad

jan. 1. 14:02
 26/31 anonim ***** válasza:
66%

vannak szakmai előmeneteli lehetőségek ápolóként is, szakápolóvó, diplomás ápolóvá is lehet vállni

és ha a szocik nem teszik megint tönkre az egészségügyet, akkor egyébként egy stabil és kiszámítható munkahely

és persze senki nem mondta, hogy ez egy olyan szakma, ami nem jár lemondással, gondolom mindenki tudja, hogyha ápolónak áll, akkor magatehetetlen betegek alól fogja cserélni az ágytálat, három műszakban, karácsonykor is

jan. 1. 14:07
 27/31 anonim ***** válasza:
66%

1 nem nézek le senkit, soha nem voltam ilyen.

2. Nem, nem érzek magamban felelősségtudatot ebben a tekintetben, viszont pár napja a zebrán elesett egy idős hölgy, es az egyetlen voltam aki megállt a forgalom közepén összeszedni, mert mindenki más csak kikerülte!

3. Kikérem magamnak hogy Fideszes vagyok, ahogy MP-es se, és más se.

jan. 1. 14:10
 28/31 anonim ***** válasza:
0%
Magyar Péter beszéde egy profi módon szerkesztett és előadott politikai beszéd volt; régen hallhattunk ettől jobb beszédet az elmúlt 30 évben!!!
jan. 1. 16:55
 29/31 anonim ***** válasza:

Érdeklődnék azoktól akik látták:

[link]

"A Tisza Párt elnöke éjféli üzenetében a NER bűneinek sorolása mellett..."

Ilyenkor hozzá tette azt is hogy mint ex-NER-es mely ügyekben volt ő is benne?

jan. 2. 10:11
 30/31 anonim ***** válasza:

29 - Ha benne lett volna valami mutyiban, akkor már régen sitten lenne, mert az orbán-horda mindent megtesz hogy elhallgattassa, csak sehogy sem sikerül!!! Magyar Péter nem bűnös, mert ha az lenne, már lesújtott volna Polt Péter haragja...

Az viszont kérdés, hogy hány ingyenélő tolvaj rokon, barát, szerető dolgozik még a NER berkein belül - és hogy ezek mikor fognak megvilágosodni?!

jan. 2. 10:17
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!