Mi az minimum havi fizu amiből már viszonylag normálisan meg lehet élni?
Figyelt kérdés
dec. 31. 18:27
A kérdező szavazást indított:
Nettó 300-400 ezer
Nettó 400-500 ezzer
Nettó 500-600 ezer
Nettó 600-800 ezer
Nettó 800 ezer felett
23 szavazat
1/13 anonim válasza:
Attól függ hányan élnek egy háztartásban.
Ha csak egy fő, akkor 400-500 közötti nettónak elégnek kellene lenni. Jöhet a lepontozás, de aki ennyiből nem tud megélni az szimplán életképtelen, nem tud jól bánni a pénzzel.
2/13 anonim válasza:
kb 600 nettó amiből a hosszútávú célokat nem párizsis zsömlén kell kikoplalni
én egyébként mérnökként nem keresek ennyit
3/13 anonim válasza:
Nettó 500, ha nem fizetsz se albérletet, se hitelt, és nem kell eltartanod senkit.
4/13 anonim válasza:
Az az ostoba ember, aki a 400-at jónak írta, az fizet albit, vagy hívott már mesterembert javíttatni valamit?
5/13 PMC Wagner válasza:
szerintem aki nettó 400 ból nem tud megélni az kereshet 10 milliót is abból sem tudna
6/13 anonim válasza:
500-ból már jól megélnék. Hitel nincs. Mesterember meg 10 évente egyszer jár nálam. Én is ki tudom festeni a házat. Nem esek kétségbe, ha csöpög a csap. A mosógépben is tudok csapágyat cserélni.
Nem kell ide mesterember, max az autóhoz, de azt meg elviszem haverhoz, aki anyagárban megoldja.
7/13 anonim válasza:
nem túlélni volt a kérdés hanem megélni
8/13 PMC Wagner válasza:
#7 Szerintem ez mindenkinek világos volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!