Ha valami csoda folytán a Fidesz megbukna a választásokon, akkor kivezényelnék az utcára a kubatov-féle börtönviselt huligán kopaszaikat lázítani gyújtogatni?
Figyelt kérdés
Illetve a rendőrség merne valamit kezdeni velük, tudván hogy annak a rezsimnek a pribékjei, akiket 14 évig szolgáltak?dec. 31. 10:04
21/23 anonim válasza:
#20. Értem. Innentől kezdve ez a beszélgetés komolytalan. Konkrétan lóf@sz volt nálunk még 2006 ősze is (azt követően pláne nem volt 2010-ig gyakorlatilag semmi érdemleges), ennek sokszorosa sem elég önmagában a demokrácia megkérdőjelezéséhez egy országban. És amiért igazán nevetségesek vagytok, az az, hogy ezt ti is pontosan tudjátok, de ha véletlenül jobboldaliak tüntetnek ballibek ellen, hát azokkal már minden baj van, Kubatov-gárda meg minden. Ha valami miatt nem volt demokrácia, az az azonosító nélküli tömegverő rendőrök esete volt, egyszer sem hallottam Európából sírás-rívást, mint ma, pedig már évek óta EU-tagok voltunk akkor is. Úgyhogy erről ennyit...
22/23 anonim válasza:
21: nem hallottál, mert nem is akartál hallani.
Egyébként Gyurcsányt a vezéreid éppen manapság avatják szentté. Ne maradj le a pártdirektívától!
23/23 anonim válasza:
#22. Jaja, nyilván nem akartam. Akkor úgy látom, ezt a demokráciás bohóckodást már te is elengedted.
Fletóval nekem hiába jössz, nem én kényszerültem korábban sem olya tömörülés támogatására, aminek ő vezető ereje volt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!