Szerintetek mennyire fér bele a véleményalkotásba ez a levél?
A kormány közeli Promenad24 mail címére írtam egy levelet, az MKKP-s politikus adatainak a nyilvánosságra hozatala miatt...szerintetek vajon ez mennyire fér bele a véleményalkotásba(csillagozás nélkül írtam nekik...)? :)
Szevasztok komcsi r*tkek!
Szöllősi Emese, Ács Helga, Bodrogi Attila, Megyeri József, Szombat Mihál, Pintér M. Lajos
A fenti komcsik közül melyik az a vén b*lterjes pedofil mosdató krumpli rágó komcsi, aki nem meri vállalni a saját nevét, az MKKP-s cikkhez?! Látom vén komcsi boomerek a kommunista érából rendesen megtanultátok, hogy kell kiszolgálni meg nyalni a rendszernek, jár a krumpli, rághatjátok boomerek.
Na, melyik retek vén g*c* írta ki közületek a srác személyes adatait? Kérem a címét, az autójának a rendszámát, telefon számát, meg minden olyan adatot, amit közületek a sz*rház* komcsi ivad*k ki írt a cikkbe....név nélkül....nagyon 'bátorak' vagytok sz*rház* p*dofil mosdató b*dös banda.
UI: Ha nem írjátok meg ki volt az a komcsi, aki a cikket írta, megy az összes promenádos sz*rház*nak a neve a Tiktokra, meg minden adat és arckép, ami fent van rólatok a neten, majd abból talán tanul a p*dofil ny*lonc bandátok, azért van egy határ, amikor az ember nem marad kussban, t*tűl*dák.
1
Csak amikor kihozzák belőlem, amit embernek baromi ritkán sikerül, de most sikerült a híreket olvasva... ;)
2
Jaaaj tudom jól, hogy nem érek el semmit, nem is ez a célom, csak kiadni a mérgem kb ennyi, az meg sikerült, ha már nyilvános az impresszumuk... tudom jól, hogy nem fognak reagálni se semmit rá.
5
Életem első politikai indíttatású levele, ennyi trágárkodás bele fér, spanom még cifrábbakat akart diktálni, de az már nekem is too much volt xD
6
Ez van, ezt kell szeretni krumpli. :)
9
Senkitől nem is várom el, hogy szeressen ismeretlenül, én nem boomer vagyok, aki feltétel nélküli tiszteletet követel magának a semmire...krumpli ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!