SzocdemOliver kérdése:
Amikor Menczer ott állt Magyar Péterrel szemben, látta, hogy reszket. Menczer Tamás érkezése képes lesz megtörni Magyar Péter lendületét? Eltűnik a magabiztossága, ha Menczerrel kerül szembe. Ez jól jöhet a demokratikus ellenzéknek 2026-ban.
Figyelt kérdés
Menczer Tamás: "Amikor ott álltam vele szemben, láttam, hogy reszket. Ez mindent elárul."
dec. 30. 16:28
11/20 A kérdező kommentje:
A kilencedik és a tizedik válaszoló 0 százalékban hasznos választ írt szerintem, nincs köze a kérdéshez a válaszuknak.
dec. 30. 17:36
12/20 anonim válasza:
tudod mi a baj komcsiolivér? hogy a gyurcsány-kormányaidnak 0%ban hasznos volt a kormányzása
14/20 anonim válasza:
Te Olivér, te magad vagy Gyurcsány Ferenc, esetleg olthatatlan, viszonzatlan szerelmet érzel iránta, hogy folyamatosan itt égeted magad?
15/20 anonim válasza:
A penészes falak a téma, nem Mici, és reszkető kezek. Ha ez most két bokszoló csetepatéja, lehetne a téma kinek reszketett a keze.
16/20 Alex Fly válasza:
Tehát Menczer jó fidernyák szokás szerint ismét hazudott.
Mi ebben a meglepő?
17/20 BécsiFehér válasza:
Igen, az férfias teljesítmény egy politikustól, hogy reszketnek tőle. Én meg csak azt láttam MP rezignált arckifejezésén, amikor Menczer meglátta, hogy na, ezt a barmoarcú állatot is pont most tudta idefújni a szél...
18/20 anonim válasza:
Kérdező ne a hulyesegekkel foglalkozz hanem azzal,hogy Mészáros, Tiborc meg a többi Fideszes annyi pénzt, földet meg kastélyt loptak el meg most palyaudvar is kell nekik. Hogy a magyar nép tulajdonaban már semmi nincs. Minden sokkal jobb lehetne ha nem loptdk volna ennyit.
Hogy ennek véget vessünk legalább a 2/3-ot meg kell törni. Ezért szavazz a Tiszara mert különben addig lopnak meg beledoglunk.
19/20 anonim válasza:
Magyar Péter nem reszketett amikor az arrogáns Menczer megjelent kötekedni. Legalábbis én (sem) láttam a felvételen, hogy reszketne. Magyar Péter ugyanúgy megvédte magát és igazát, mint a többi fideszessel szemben is tette. Vagyis nem tűnt, nem fog eltűnni Menczer próbálkozásai ellenére sem Magyar Péter magabiztossága.
20/20 anonim válasza:
Tehát Menczer Tamás azt állította, hogy Magyar Péter reszketett.
Szerintem higgyük el neki, hiszen olyan jóravaló, becsületes és jámbor ember, biztosan nem hazudna...
Irónia vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!