Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Provokatív ajándéknak tartod...

Provokatív ajándéknak tartod a történelmi térképeket is tartalmazó atlaszt, melyet a NATO-küldöttség tagjai adtak ajándékba?

Figyelt kérdés

dec. 30. 13:58
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%

"csak más szöveggel"

Látom lejött a lényeg. Ugyanolyan sötét vagy mint az aki lejátszotta :D

dec. 30. 19:36
 12/18 anonim ***** válasza:

Most miért személyeskedsz? Tahó.

dec. 30. 20:05
 13/18 progizo ***** válasza:
0%

#8.: "Ami az egyiknek hazugság, az a másiknak történelmi tény."

Történelem csak egy van. És aszerint Erdély Magyarország és nem Románia része volt bő ezer évig. Ezt felülírni úgy hívják, hogy történelemhamisítás, és tudom, hogy ez megy bőven a szomszédainknál, hogy valami alapot találjanak saját sosemvolt nagyságuk és területrablásaik alátámasztásához.

dec. 31. 15:06
 14/18 progizo ***** válasza:

#4.: "ha sértésnek vették, akkor nyilván az."

Ez van. Talán csak nem halnak bele, mint ahogy mi sem abba, hogy itt koccintottak Erdély elrablásának román ünnepén Medgyessi Péter akkori miniszterelnökkel?

dec. 31. 15:07
 15/18 A kérdező kommentje:

Mielőtt elfajul, én azt olvastam nem olyan régen, hogy Nagy-Magyarország térkép nem szerepel ebben az atlaszban.

Tehát azt hiszem, hogy történelemórákon használt korai állapotokat ábrázoló térképek nincsenek benne.

Szóval kicsit összezavar engem is, hogy mi benne a történelmi térkép és akkor min volt a kiborulás.

Akinek esetleg megvan ez a kiadvány, az ezt tudná igazolni vagy tisztázni?

dec. 31. 15:10
 16/18 Gál Gábor 2024 ***** válasza:
54%

ma 15:10

Valószínűleg erről van szó:

[link]

De egyébként teljesen mindegy, a lényeg, hogy kiborultak. Lehet udvariasnak vagy tahónak lenni függetlenül az igazságtartalomtól.

dec. 31. 15:47
 17/18 progizo ***** válasza:
0%
#16.: Megnéztem. Pfff... szomszédainknál valami nagyon defektes lehet agyilag, vagy a területrablásaik utáni félelem árthatott meg nekik, ami afalé irányul, hogy a magyarság összekapja magát és visszaszerzi országa elszakított területeit.
dec. 31. 16:06
 18/18 progizo ***** válasza:

Én ezt a térképet ajándékoznám mindenkinek a világban, beleértve a szomszéd országok politikusait is és még mosolyognék is közben, hogy ne tűnjek udvariatlannak - de miért is lennék az?

[link]

dec. 31. 16:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!