Ki akar egy olyan politikusra szavazni aki veszélybe sodorhatja Magyarország közbiztonságát?
1. Magyar Péter be akkari engedni a migránsokat ami Magdeburghoz hasonló cselekményeket eredményez.
2. Magyar Péter olyan bejegyzés posztolt a közösségi oldalán amibe az állította valótlanul hogy a kormány rejtegeti a szír elnököt amivel terror veszélynek tette ki Magyarországot.
3. Magyar Péter fegyverek és pénzel támogatná a Zelenszkij háborúját amivel akár Magyarországot is bele keveri a háborúba.
1. Nettó hazugság.
2. Tévedni emberi dolog.
3. Nettó hazugság.
Én azt hallottam MP egy alien királynőt tart a balatonhenyei birtokán, már nagyüzemileg tojja a tojásokat az arctámadókhoz, az egész világot alien apokalipszisbe akarja taszítani.*
De nem baj, én akkor is Magyar Péterre szavazok, ha ez kell a orbáni apokalipszis végzetéhez.
*Ezt a szöveget nem kell komolyan venni, állítólag újabban börtön jár érte. Valahogy a kérdező is jelezhetné a nem komolyan vehető szövegeit.
Jaj már megint te.
Felkeresem már a pszichiáteredet hogy térjetek át más gyógyszerekre mert a jelenlegiek hatástalanok.
Pl. Minden magyar Magyarra fog szavazni.
A Te állításaid mindössze csak feltételezések, az viszont Tény hogy a Fidesz MÁR veszélybe is sodorta a hazánkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!