Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ki akar egy olyan politikusra...

Ki akar egy olyan politikusra szavazni aki veszélybe sodorhatja Magyarország közbiztonságát?

Figyelt kérdés

1. Magyar Péter be akkari engedni a migránsokat ami Magdeburghoz hasonló cselekményeket eredményez.

2. Magyar Péter olyan bejegyzés posztolt a közösségi oldalán amibe az állította valótlanul hogy a kormány rejtegeti a szír elnököt amivel terror veszélynek tette ki Magyarországot.

3. Magyar Péter fegyverek és pénzel támogatná a Zelenszkij háborúját amivel akár Magyarországot is bele keveri a háborúba.

dec. 29. 17:39
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
81%
Én pld. Orbán Viktor jelenleg a nagyobb veszély szerintem.
dec. 29. 17:41
 2/16 A kérdező kommentje:
Magyar Péter szimpatizánsait nem érdeklik ezek a súlyos dolgok ők csak Orbán Viktort utálják pedig a kormánynak a magyar emberek az első!
dec. 29. 17:41
 3/16 anonim ***** válasza:
68%
Igen úgy látom Peti sok hülyeséget csinál de Viktor meg sokkal többet, Tehát csak a Tisza!
dec. 29. 17:44
 4/16 anonim ***** válasza:
80%
De érdekel, Orbán miatt forint milliárdoktól esik el az ország és a magyar emberek, kórházi várólisták vannak, katasztrófális az utak állapota, nálunk legalacsonyabbak a bérek, Képes volt a háborút elindító Putyinnal kezet fogni, stb.
dec. 29. 17:47
 5/16 anonim ***** válasza:
91%

1. Nettó hazugság.

2. Tévedni emberi dolog.

3. Nettó hazugság.

dec. 29. 17:47
 6/16 anonim ***** válasza:
55%

Én azt hallottam MP egy alien királynőt tart a balatonhenyei birtokán, már nagyüzemileg tojja a tojásokat az arctámadókhoz, az egész világot alien apokalipszisbe akarja taszítani.*

De nem baj, én akkor is Magyar Péterre szavazok, ha ez kell a orbáni apokalipszis végzetéhez.

*Ezt a szöveget nem kell komolyan venni, állítólag újabban börtön jár érte. Valahogy a kérdező is jelezhetné a nem komolyan vehető szövegeit.

dec. 29. 17:48
 7/16 anonim ***** válasza:
54%
Hát nagyon remélem hogy nem olyan Putyinimádó mint a jelenlegi Ner banda.
dec. 29. 17:50
 8/16 anonim ***** válasza:
74%
Neked ezért fizet valaki, vagy magadtól vagy ennyire ostoba? Látogass meg szépen egy gyárat, aztán ismerkedj meg a filippínókkal, akiket (véletlenül sem a jelenlegi kormány, élén a bölcs egyetlen Viktorral) engedett be legálisan, mint gazdasági bevándorlót. Na ennyit arról, hogy mennyire vagy együgyű.
dec. 29. 17:50
 9/16 anonim ***** válasza:
82%

Jaj már megint te.

Felkeresem már a pszichiáteredet hogy térjetek át más gyógyszerekre mert a jelenlegiek hatástalanok.

dec. 29. 17:53
 10/16 anonim ***** válasza:
56%

Pl. Minden magyar Magyarra fog szavazni.

A Te állításaid mindössze csak feltételezések, az viszont Tény hogy a Fidesz MÁR veszélybe is sodorta a hazánkat.

dec. 29. 17:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!