A Fidesz miért csökkentette le a beengedhető vendégmunkások számát?
Figyelt kérdés
dec. 29. 13:06
A kérdező szavazást indított:
Mert recesszió és elbocsátások jönnek és ezzel próbálják kezelni a munkanélküliséget.
Mert közelednek a választások és hülyén néznének ki a migránsozó plakátok a migránsszállók mellett.
Mindkét indok miatt.
Egyik sem igaz, de leírom az én verzióm.
14 szavazat
1/3 anonim válasza:
A pedofil botrány és a köztársasági elnök lemondása (a Tisza felemelkedése) oda vezethető vissza, hogy a Fidesz a teljes ellentétét csinálta annak amit a propagandájában állított. Azelőtt ebből nem volt gond, de hibáztak, és borult minden. A migránsokkal ugyan ez történik, kommunikációban migránsellenesek, közben meg ezrével hozzák a vendégmunkásokat. Rájöttek, hogy ebből is baj lehet, így igyekeznek még azelőtt lépni, hogy valamit kiteregetnének a migrációról.
2/3 anonim válasza:
én úgy tudom hogy január 1-től stop van.
az egyik ok pl az hogy a német autóipar besz@rni tervez, és nálunk egyrészt ilyen gyárak vannak. ha itthon is elbocsátásokat kell alkalmazni hova teszik a sok vendégmunkást? ez egy nagy és költséges túlélőjátszma lesz.
mellesleg a kínai akkugyárak se egy tuti dolog, miután az eu kína ellen vámokat akar. ez is egy bukfences befektetés lett.
26-ban választás lesz oda meg kell a pénz hogy nyerjenek. nagy cucli lesz ebből.
3/3 anonim válasza:
Mert nem akarják, hogy úgy járjunk mint a németek.
A 60-as évek óta vendégmunkásokra bíztak minden aljamunkát, amit derogált egy echte németnek megcsinálni. Csakhogy a vendégmunkások rájuk szaporodtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!