Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért mondják olyan sokan a...

Miért mondják olyan sokan a választások előtt, hogy ha a Fidesz nyer, akkor mennek külföldre?

Figyelt kérdés

Ha új kormány alakul, akkor itt kánaán lesz?

Rögtön mindenkinek netto 500 000 Ft-os fizetése lesz?

Nem értem ezeket az embereket.

Én már most mennék külföldre, csak még tanulok, nem fogom itthagyni a sulit. De ha végeztem, simán elmegyek majd innnen. És nem, nem várok meg semmilyen választást.

Szóval, aki menni akar, az mire vár? Aki meg nem akar menni, az úgyis marad itthon, hiába nyer a Fidesz. 2021-ben hányan mondták, hogy mennek? Azok jelentős része, gondolom ma is itthon van, és a magyar államnak adózik.

dec. 29. 09:31
 1/10 anonim ***** válasza:
82%
Nem lesz Kánaán kormányváltás után sem
dec. 29. 09:47
 2/10 anonim ***** válasza:
69%
Mert bohócok.
dec. 29. 09:47
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Az USA-ban is ezt mondják a demokrata szavazók.

Mégsincs bekapakolva a bőröndbe.

dec. 29. 09:53
 4/10 anonim ***** válasza:
Itt születtem, ez a hazám, és ameddig lehetséges itt szeretnék élni. Kánaán nem lesz, de lehet, hogy kormányváltás sem. Ha lehetetlen lesz itt élni, vagy a családnak valami nagy problémája lesz, majd akkor váltunk.
dec. 29. 09:58
 5/10 A kérdező kommentje:

Eszerint mégsem volt olyan élhetetlen az ország az elmúlt 14 évben?

Sokan itt maradtak.

Vagy csak nem volt lehetőségük elmenni...?

dec. 29. 10:01
 6/10 anonim ***** válasza:
58%
Csak nagy a szájuk. Ezt hallgatjuk 14 éve, hogy mostmármindjártazonnal mennek. Aztán még mindig itt eszi őket a fene, pedig mindenkinek jobb lenne ha egyszerűen elmennének.
dec. 29. 10:08
 7/10 anonim ***** válasza:
43%
4-es vagyok. Sajnos az élhetetlen. Mi itthon élünk, de külföldön dolgozunk, ugyanis amíg itthon dolgoztunk mindketten gyakorlatilag hónapról hónapra éltünk. Szakmunkát csináltam, a főnököm is ragaszkodott hozzám, de nem tudta megadni azt amit szerettem volna keresni. Kint a fizetési igényem több mint dupláját kerestem rögtön. Így hogy mindketten kint vagyunk, teljesen korrekten állunk anyagilag, újra nyomorogni pedig nem szeretnék. Most nyugodtan élünk, nem kell stresszelni hó végén ha valami hirtelen kiadás jön.
dec. 29. 10:21
 8/10 anonim ***** válasza:
41%
Aki teheti, annak igaza van e tekintetben. Semmi értelme itt szivatnia önmagát tovább.
dec. 29. 10:41
 9/10 anonim ***** válasza:
60%
Hónapról hónapra élek évek óta. Hó végen már nincs pénz a számlán. Félretenni évek óta nem tudok. 3 éve nem voltam nyaralni sem. Szerinted élhető az ország?
dec. 29. 17:01
 10/10 anonim ***** válasza:
40%

9.

Nem teszel érte, hogy jobban élj.

dec. 29. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!