Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit fogsz csinálni 2026 ban...

Mit fogsz csinálni 2026 ban egy esetleges Tisza győzelem esetén?

Figyelt kérdés

A kérdés egyaránt vonatkozik Tiszásokra és Fideszes érzelmű szavazókra is.

A kérdés természetesen hipotetikus, olyan jellegű válaszok hogy:

"Úgyis nyer a Tisza, a fidesz már nem nyerhet nem érdekel de fordítva sem hogy a Tisza úgyse nyer mert a Fidesz fog.

Vagy az egyik eset lesz vagy a másik, ennek megfelelően kérem a válaszokat. Érdekel még az azonnali reakció tehát amit közvetlenul az eredményhirdetés utána másodlercekben percekben akarsz tenni illetve a választás utána napokban hetekben.

dec. 29. 09:00
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
20%
Menne az élet tovább,nem az államtól várom azt ,hogy jobban éljek.Eddig sem kaptam semmit sem.Nagy változásokat nem várnék,nem is lehet négy év alatt.Annyi változna ,hogy a Fidesz helyett ők nyomnák az idióta propagandájukat.Akik most a csodát várják tőlük,majd egy idő után Orbánékat sírnák vissza.
dec. 29. 10:53
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Semmit, éltem én már mindenféle kormány alatt. Nem lesz kolbászból a kerítés akkor sem.
dec. 29. 18:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!