Egy meggyőződéses Fideszesnek mennyi az IQ szintje?
Figyelt kérdés
Most a magszavazókra gondolok, akiket nemzeti konzultációkkal, egyszavas plakátokkal, gyurcsányozással lehet a megfelelő irányba terelni, és nem tántorítja el őket pedofilmosdatás, országrablás, melegpartizás stb., tehát semmi sem Orbán áhítatától.dec. 27. 01:16
11/17 anonim válasza:
Nem tud, tekintve, hogy a Mensa teszt nem mér 160-ig. Én is kimaxoltam a tesztet, 135-ig mér és ezzel van az ember a felső 1%-ban.
12/17 anonim válasza:
A legtöbb, akinek 70 alatt van, aaz nem is nagyon szavazhat, hiszen gyámja van vélhetően.
13/17 anonim válasza:
11-es!
Tudom, azért kértem, hogy küldjön fotót
14/17 anonim válasza:
Nekem szerencsére negatív lett a tesztem.
15/17 anonim válasza:
Aki “meggyőződéses”, annak hite van. Mi köze a hitnek az iq-hoz?
16/17 anonim válasza:
Korrelálhatnak, pl. az ateistáknak általánosságban magasabb az IQ-juk.
"Using data from a U.S. study of 6,825 adolescents, the authors found that the average IQ of atheists was 6 points higher than the average IQ of non-atheists."
17/17 anonim válasza:
Félreértettél. Aki Orbán hívő, annak nem kell feltétlenül IQ, mert neki hite van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!