Egy tanító keres annyit mint egy nyelvtanár?
a kérdéshez, hogy jönnek ezek a kulcsszavak:
"#FIDESZ #lopás #tanár #malac #Orsós"
A tanító az 1-4. osztályig tanít, 5-töl tanárok vannak.
Másrészt miért kellene kevesebbet keresnie annak, aki matekot tanít, mint aki nyelveket?
Szerinted hány olyan matektanár van, aki nem sablonosan adja le az anyagot a tanári terv szerint, hanem ÉRTI is az anyagot?
Megsúgom: ritka mint a fehér holló. A legtöbbje az első visszakérdezésnél lesz ideges, mert ő maga sem érti, csak tudja. És nem szeretné ha ez kiderülne. Én a matektanárok rémálma voltam, utáltak, úgyhogy tudom.
Egyébként a bérük nem függ attól, hogy milyen szakosak.
Elárulok egy titkot: ha nem lennének tanítók, az összes tanár sem tudna semmit tanítani, mert írni, olvasni a tanítók tanítják meg a gyerekeket.
Jobb lenne, ha megpróbálnád felfogni, hogy minden szinten szükség van a pedagógusokra, megha nem is az olyanokra, mimnt az ismerösöd. Ö ugyanis garantáltan nem tudja, milyenek a másik szakok, emellett nem az a lényeg, hogy mennyire könnyen lehet megtanulni, hanem mennyire szükséges az alkalmazása!
Tanító általában több tárgyat tanít, vagyis nem tudom, hogy ez változott-e, de egy 10 éve még 2 tanító vitte el az egész osztályt alsóban, vagyis a tárgyakat megfelezték.
Egy matek tanár viszont 1, max 2 tárgyat tanít, pl. gyakori a matek-fizika szakos tanár.
#6-nak:
Iskola-karbantartó vagyok, úgyhogy tudom a választ a kérdésedre. Ma is két tanár visz egy osztályt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!