Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egy tanító keres annyit mint...

Egy tanító keres annyit mint egy nyelvtanár?

Figyelt kérdés
Mert ha igen, akkor szerintem nem jogos, egy nyelvtanarnak illik sokkal de sokkal többet kapnia de egy matek tanárnak is.

tegnap 15:45
 1/7 anonim ***** válasza:
52%

a kérdéshez, hogy jönnek ezek a kulcsszavak:

"#FIDESZ #lopás #tanár #malac #Orsós"

tegnap 15:52
 2/7 anonim ***** válasza:
48%

A tanító az 1-4. osztályig tanít, 5-töl tanárok vannak.

Másrészt miért kellene kevesebbet keresnie annak, aki matekot tanít, mint aki nyelveket?

tegnap 15:53
 3/7 A kérdező kommentje:
Pont h a matek és nyelv tanároknak kell többet mint egy tanítónak... A tanitoknak nem kell annyit tudniuk és egy óvodapedagógus is azt mondta h a legkönnyebb szak a tanító és az óvodapedagógus...
tegnap 15:56
 4/7 DK-s ***** válasza:

Szerinted hány olyan matektanár van, aki nem sablonosan adja le az anyagot a tanári terv szerint, hanem ÉRTI is az anyagot?

Megsúgom: ritka mint a fehér holló. A legtöbbje az első visszakérdezésnél lesz ideges, mert ő maga sem érti, csak tudja. És nem szeretné ha ez kiderülne. Én a matektanárok rémálma voltam, utáltak, úgyhogy tudom.

Egyébként a bérük nem függ attól, hogy milyen szakosak.

tegnap 16:15
 5/7 anonim ***** válasza:

Elárulok egy titkot: ha nem lennének tanítók, az összes tanár sem tudna semmit tanítani, mert írni, olvasni a tanítók tanítják meg a gyerekeket.

Jobb lenne, ha megpróbálnád felfogni, hogy minden szinten szükség van a pedagógusokra, megha nem is az olyanokra, mimnt az ismerösöd. Ö ugyanis garantáltan nem tudja, milyenek a másik szakok, emellett nem az a lényeg, hogy mennyire könnyen lehet megtanulni, hanem mennyire szükséges az alkalmazása!

tegnap 16:33
 6/7 anonim ***** válasza:

Tanító általában több tárgyat tanít, vagyis nem tudom, hogy ez változott-e, de egy 10 éve még 2 tanító vitte el az egész osztályt alsóban, vagyis a tárgyakat megfelezték.

Egy matek tanár viszont 1, max 2 tárgyat tanít, pl. gyakori a matek-fizika szakos tanár.

tegnap 19:37
 7/7 DK-s ***** válasza:

#6-nak:

Iskola-karbantartó vagyok, úgyhogy tudom a választ a kérdésedre. Ma is két tanár visz egy osztályt.

tegnap 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!