Magyar Péter mitől egyre népszerűbb?
A nagy ember médiája állt mögé sajátos módon, de eredményesen.
dec. 26. 15:52
Azért mert egyre több embernek lesz elege a Fideszből, és egyre aljább szintre süllyed az egész narancspárt.
dec. 26. 15:54
Egyfelől, legnagyobb ellenzéki párt lévén a Tisza mint egy gravitációs örvény húzza be a kormányt váltani akaró szavazókat.
Másrészt, Magyar nem volt olyan hülye, hogy összegyurcsányozza magát.
Harmadrészt, a Fidesz média a jelentéktelennél jelentéktelenebb "botrányaival" körbe kürtöli a lakájmédia nézőit, olvasóit, így azokhoz is eljut a neve, akik máskép a nevét se ismernék. Ráadásul ezzel közbeszéd központjában tartják a nevét.
dec. 26. 15:54
#9 Akik több forrásból tájékozódnak, azok szinte mind mihazánkosok. Nekem is sokáig szokásom volt, de még időben leszoktam róla, mert az orbán- és gyurcsány-párti média már nem tájékoztat, csak manipulál.
dec. 26. 15:56
15/24 A kérdező kommentje:
#14: A Mi Hazánkosok azt hiszik, hogy mindenki fölött állnak és átlátnak a szitán. Közben meg rengeteg helyen jönnek szembe velem a médiában azok az elméletek, amelyekben ők hisznek. A hagyományos médiában lehet, hogy kevesebb teret kapnak, mindenhol máshol viszont felülreprezentáltak.
#15 Nem tudom, te milyen alternatív univerzumban élsz, velem mindenhol csak a Fidesz és a DK-Tisza tengely propagandája jön szembe. A Mi Hazánk álláspontját csak az ismerheti meg, aki célzottan azt keresi.
dec. 26. 16:03
17/24 A kérdező kommentje:
#16: Én pedig lépten-nyomon a Mi Hazánk és az ahhoz kötődő propagandába botlok bele, pedig nem keresem őket.
Magyar Népszerűségnek Magyar Pétert! 🇭🇺
dec. 26. 16:17
azért amiért a fidesz is az volt korábban, beveszik az agymosottak a propagandát.
dec. 26. 17:24
Kezdem megérteni a fideszes kommunikáció lényegét, amit szavaz0ik itt reprezentálnak nevetséges hozzászólásaikkal. Megtanultam a technikáját:
A miniszterelnök úr sokkal népszerűbb, mert még vietnámiak is lájkolták a bejegyzését.
Amikor ez kiderült kiírnak egy kérdést, hogy Magyar Péter FB oldalán miért annyi a vietnámi.😁
dec. 26. 20:37
Kapcsolódó kérdések: