Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Vogel-interjú és az AI...

A Vogel-interjú és az AI által generált hangfelvételek és Menczer ámokfutása nem állították meg Magyar Pétert. Mi lesz a Fidesz következő lépése?

Figyelt kérdés

tegnap 21:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
97%
Bármi lehet, de biztosan jó reklám MP-nek.
tegnap 21:31
 2/11 anonim ***** válasza:
10%
Előrehozott választás és 4 év újabb 2/3-ad.
tegnap 21:32
 3/11 anonim ***** válasza:
97%

Én is Tiszára fogok szavazni, de nem nyalom be azt hogy AI felvételek voltak azok.. :D

Szerintem ontják tovább a fost, aztán jön pénzosztás… ez beválik mindig. Erre lesz pénz…

Csak hát Kádár rendszere is összeomlott… ez is össze fog.

tegnap 21:32
 4/11 anonim ***** válasza:
26%

"Mi lesz ennek a háborúnak a vége, elnök úr?

Hát azt nem tudom. Valaki elesik.

Ki esik el?

Mit tudom én.

Ketten vannak a színen.

A háború az olyan, hogy vagy ez esik el, vagy az. A tököm tudja. Majd a végén valaki elhullik, nem?

Ön is elhullhat ebben a háborúban?

Természetesen.

Ez az elhullás mit jelenthet? Távozni kell az országból, föl kell adni az érdekeltségeit? Vagy fizikai elhullás?

Fizikai, persze, fizikai, én fizikailag gondoltam végig a dolgokat.

Mármint belehalhat ebbe a konfliktusba?

Persze. Természetesen! Simán! De odáig el is megyek!

De hogy?

Mit tudom én. Kinyírnak, lelőnek, elüt egy autó.

Nem mondja komolyan!

De, de, de.

Magyarországon megtörténhet egy politikai merénylet? Ezt mondja?

Persze, hogy lehet. Hogyne."

tegnap 21:34
 5/11 anonim ***** válasza:
1%
Szerintem meg már apad a tisza. Szánalmasak nagyon! A századvég is azt mérte, hogy újra erősödik a kormány! Főleg a német támadás után! Az emberek rájönnek, hogy nem kellenek migránsok!
tegnap 21:37
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Ötöske, állítólag a Tisza a megalalkulása óta apad, ezt hetente többször ellövitek, és továbbra sem jött be. Miért röhögteted magad hülyére az ilyen hozzászólásokkal...?
tegnap 21:43
 7/11 anonim ***** válasza:
75%
#5 már van itt annyi migráns mint Brüsszelben… nem mindegy? hol élsz te hogy nem találkozol velük? Gyere Budapestre…
tegnap 21:45
 8/11 anonim ***** válasza:
73%

#5 Az origo nem írt olyasmit hogy nem iszlámista terrorista volt a magdeburgi merénylő? Hanem egy iszlámellenes agyilag hadirokkant orvos aki 20 éve élt Németországban és aki hozzád hasonlóan szélsőjobbos.

A mandiner meg olyan dolgokkal egészítette ki amit még egyetlen egy német média se tett közzé.

tegnap 22:02
 9/11 anonim ***** válasza:

A Fidesz média/sajtó szándékosan hamisít híreket és összemossa a magdeburgi merényletet a migrációval.

A Fidesz pedig jó politikai hasznot szerzett ezzel, hiszen elrendelte itt Magyarországon, hogy legyen biztosítva a karácsonyi vásár rendőrökkel és TEK bohócokkal, ezzel látszatintézkedéseket tesz, hamis biztonságérzetet kelt, mondván "Nem történhet Magyarországon a magdeburgihoz hasonló eset".

tegnap 22:38
 10/11 anonim ***** válasza:
Miféle AI generálás, azt Magyar Péter csinálta.
tegnap 23:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!