Miért van az, hogy Márki-Zay még a 2022-es vereség után is vakon hisz a gyurcsányista összefogásban?
Állandóan azt mantrázza, hogy Magyar Péter reméli, lesz olyan bölcs és belátja, hogy összefogás nélkül nem megy 2026-ban. Két kérdés merül fel bennem.
1. A választási vereség éjszakáján ott állt egy szál Donáth Annával az oldalán a pódiumon, minden más szövetségese elpárolgott mellőle. Ennyire gerinces, valamirevaló emberek ezek. Biztos ilyenekre szeretnénk az országot bízni.
2. A választási eredmény olyan szinten kudarc volt, hogy azon még a Fidesz is meglepődött.
Miért gondolja ez az ember még ezek után is azt, hogy működőképes ez a koncepció? Szerintem rajta kívül mindenkinek világos, hogy ha Magyar Péter összefogna nem csak Gyurcsánnyal, de bárkivel a régi ellenzékből, ott nem szavazatok keletkeznének, hanem csak mennének. Nem beszélve arról, hogy ezt a Fidesznél tudják a legjobban, nem hiába próbálják minden erejükkel összemosni a böszmével Magyart.
"22-ben is kb. 10% elment MKKP-re, Mi Hazánkra, marad 60%."
A Mi hazánk egy jobboldali párt, soha nem volt a hagyományos ellenzék része, ezt úgy értem, hogy a javarészt baloldali pártokból álló tömörülésre soha nem szavaznának le. Egyébként ezért is baloldalizzák a Tiszát a jobboldali propagandamédiumok, hogy elidegenítsék tőle a jobboldaliakat.
#20 Én is hallgattam Márki-Zay Péter beszédét, és nekem egyáltalán nem az jött le belőle. Pontosan értem, hogy miért kéne előválasztás bizonyos esetekben. És eszembe sem jutott, hogy ez a "gyurcsányista összefogással" lenne egyenlő. Szerintem egyes Tisza szimpatizánsok hajlamosak kicsit túlgondolni a dolgokat. (Le sem merem írni, hogy ezzel melyik párt tagságára vagy szavazóbázisára emlékeztetnek, mert nagyon megsértődnének.)
És sajnos abban sem vagyok biztos, hogy esetleg nem pont a kérdező akarja-e ezt az érzetet erősíteni.
Azért egy linket bedobhatnál, hogy mikor és hol mondott ilyet.
'22-ben hitték az összefogásban de nyilvánvaló volt, hogy Fletó meg pár jómadár inkább hátbaszúrja őket.
Az is abszurd volt, ha valaki elhitte az ellenzéki 2/3-dot, mert még a kormányváltás is necces volt. Én max annyit láttam akkor az összefogásban, ha működött volna, hogy nincs Fidesz 2/3 (önmagában, mert a mihasznák borzalom besegít a fidesznek úgyis).
MZP az előválasztást tartja jónak, amellyel alapvetően nincs gond de jelenleg a Tisza esetében ez nem releváns, mert ahhoz kellene minden körzetre egy jelölt.
Üdv, egy pártfüggetlen
Kérdező, ha neked van két gyereked, a másiknak egy gyereke, a harmadiknak szintén egy gyereke, a marha meg ellett közbe' nyócat, akkor kár is azon agyalni, hogy a kettes nélkül vagy a kettesen fintorgó hármas nélkül indultok neki a marháknak.
Kezdje el felfogni mindenki, hogy nagyobb már a baj ebben az elmarhult 21. századi társadalomban, hogy azt bármiféle matekkal helyre lehessen hozni. Gyököt is vonhattok a Gyurcsánnyal meg anélkül is.
Azért hogy mondjak is valami biztatót. Nem mi vagyunk az egyetlen szeglete a világnak, ahol a marhák többen vannak hatszor vagy hatszázszor. Mégse hagyják mindenhol, hogy a marhák kedvükre letaposhassák őket a tisztaszoba közepén. Csak ahol a marhánál is hülyébbek vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!