jakab péternek rengeteg volna lájkja, aztán 0%ot ért el
tegnap 13:16
12/22 anonim válasza:
Na igen. Voltak jakab Péter szigetek, volt nagy szabású jakab Péter ország járás kb több száz településen, adott ki könyvet jakab Péter, és óriási tömegeket mozgatott meg nyilvánosan. Ja nem.
tegnap 13:21
13/22 anonim válasza:
2022-ben, de 2018-ban is minden fórumon, minden közösségi médiában az ellenzékiek voltak többségben, aztán tudjuk mi lett... Be kellene már látni, hogy az ellenzéki szavazók a hangos kisebbség, a csendes többség viszont a Fideszre szavaz.
tegnap 13:24
14/22 anonim válasza:
"ez sokat elmond?"
Ez semmit nem mond. Jakab a legjobb példa rá az előválasztáson, amikor a parlamenti bohóckodása miatt rengetegen követték, az online térben népszerű volt, aztán az előválasztáson úgy elverték hogy az első fordulóban kiesett. Attól hogy valakinek sok követője van online, még nem biztos hogy rá is szavaznak. Én pl. kapásból követek legalább 2 pártot, de csak egyre fogok tudni szavazni, és rendszeresen követem Karácsony munkásságát is, pedig nem is vagyok budapesti. Kb ennyit jelent az, hogy melyik politikust hányan követik és hányan likeolják.
tegnap 13:26
15/22 anonim válasza:
Arra szavazott igen, mert nem normális alternatíva.
tegnap 13:26
16/22 anonim válasza:
Jakab már csak egy pótlék volt. Vona még egy erős jobbik élén volt, de neki sikerült elvenni a kedvét a pártban politizálástól. Azzal, hogy a fidesz a saját médiájával elkezdte masszívan mocskolni. Az a fidesz, amelynek az első embere most eltartott kisujjal ír és mond olyanokat, hogy aggasztja, milyen alacsony szintre került a közbeszéd. Orbán és a fidesz taposták le alacsony, mocskolódó szintre a közbeszédet, és nem idén, hanem már régen.
tegnap 13:28
17/22 anonim válasza:
Ki az rengeteg?
tegnap 13:28
18/22 anonim válasza:
"Na igen. Voltak jakab Péter szigetek, volt nagy szabású jakab Péter ország járás kb több száz településen, adott ki könyvet jakab Péter, és óriási tömegeket mozgatott meg nyilvánosan. Ja nem."
hát alapvetően könyvet nem adott ki, de a balos szavazók nagy része amúgy sem tud olvasni
edit : ja bocs, nem tudtam, hogy ez egy képeskönyv :DDD hát igen kereslet kínálat
tegnap 13:29
19/22 anonim válasza:
Egy dolog biztos. Ha a fidesz stabil lenne, mint foritn
tegnap 13:37
20/22 anonim válasza:
Forint, akkor a legkevésbé sem foglalkoznának mp-vel, főleg nem a farkával de így sem tudták lejáratni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!