Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyar Péter mit keresett az...

Magyar Péter mit keresett az Elxurtuk film vetítésén Gulyás Gergely társaságában?

Figyelt kérdés

[link]

A galériában látható képek egyikén remekül kivehetők.

Nektek ezt hogy veszi be a gyomrotok? Ez az ember fogja megváltani az országot, aki - amikor az érdeke még úgy kívánta - propagandavetítésekre járt? 😃

Belső kritikusként vagy bomlasztóként nem lett volna célszerűbb az ilyen színvonaltalan programoktól tartózkodni?

tegnap 23:08
 1/9 anonim ***** válasza:
23%
sz@rhajtasok - eddig olvastam - ne röhögtess
tegnap 23:11
 2/9 A kérdező kommentje:
#1 Talán Photoshopolt képpel akarják égetni Magyart? Ha igen, miért tették volna ezt 2021-ben?
tegnap 23:15
 3/9 anonim ***** válasza:
56%
Szerinted honnan van ennyi infoja a kormány és holdudvarának viselt dolgairól? Lehet hogy ez csak nekem tűnik fel? Bizonyára nem egyedül elégedetlenkedett a párton belül amíg belül volt.
tegnap 23:16
 4/9 anonim ***** válasza:
54%

Ha ott volt - ott volt - és ?

Így jár aki ilyen hülyeségeket olvas, megtanulja csócsálni a semmit

tegnap 23:18
 5/9 A kérdező kommentje:
#4 Tizennégy év fideszterror után én nem bíznám az ország vezetését olyanra, aki velük egy kutya kölyke, de biztosan én vagyok a finnyás.
tegnap 23:19
 6/9 anonim ***** válasza:
32%

5.

Fideszterror, ez jó:D

Azért nem éheztél ezalatt a "fideszterror" alatt, sőt, de javíts ki ha tévednék.

Az más kérdés hogy csináltak pár hülyeséget, csak politika, csak emberek. Nomeg, mostanában túlságosan is magabiztosak lettek. De akár egy kutya kölyke a Magyar Péter, akár megingatja egy kicsit a fideszt az csak jót fog tenni

tegnap 23:27
 7/9 anonim ***** válasza:
26%
Akkoriban még házasok voltak.
tegnap 23:44
 8/9 anonim ***** válasza:
76%
Erre a filmre még a testvéreméket is kivezényelték anno (jutalomnak álcázva, félig állami cég), aztán most Tisza sziget tag. Nem gondolom, hogy bármi jelentősége van annak, hogy 3 éve ki kivel mit és miért nézett meg egy moziban.
tegnap 23:49
 9/9 anonim ***** válasza:
78%
Legjobb barátok voltak. Gergely csábította el a feleségét Brüsszelből 8 év után, hogy Judit szép karriert csinálhatna... a többi már történelem.
ma 00:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!