Egyetértetek azzal, amit a kommunista házelnök mondott ebben a szintén bolsi műsorban?
A Bayer show vasárnapi vendége Kövér László, házelnök volt, akivel a műsorvezető többek között a 2026-os választósról is beszélt. Mint egy egy kérdésében Bayer Zsolt felvetette, bízhatnak-e „a magyar társadalom felelősségteljességében és erejében, hogy az újonnan támadt Lenin-fiúkat nem fogja hatalom közelébe engedni?”
Kövér László: Senki nem miniszterelnököt, hanem sorsot választ magának
„Eddig minden ellenkező manipulációs kísérlet ellenére a valóságos helyzet az, hogy semmi sem utal arra, hogy többségbe tudnának kerülni, de ez most van” – válaszolta Kövér László házelnök.
Mint kifejtette: „de szerintem már mindent lehet tudni rólunk is, meg az ellenfeleinkről is. Tehát senki nem mentegetheti magát azzal magát majd 2026 után, hogy ő erre nem gondolt volna, mert nem ezt ígérték. Nem. Bocsánatot kérek! Minden világos."
- Hogy mereszeli?!
-??
- Nem voltam világos? Korábban mondtam nem kívánok nyilatkozni, erre az arcomba nyomja a mikrofont! (Összekócolja nemzeti bajszomat. Tudja ön mennyi meló reggelente beállítani, hogy tiszteletre méltó úr benyomást keltsek.)
45 évig volt az a bizonyos orosz kékeres a szátokban, és az utolsó pillanatig élvezettel cuppogtatok rajta
94ben még pufajkás volt a miniszterelnökötök
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!