Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyar Péter filléres mikulás...

Magyar Péter filléres mikulás csomagjai vs gyermekotthonok milliárdos támogatásai között mi a különbség?

Figyelt kérdés
dec. 23. 19:57
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
84%

Azt nézed be koma, hogy ezek szerint nem fordítanak kellő mennyiségű állami pénzt ezekre az intézményekre évtizedes viszonylatban, pedig nagyon is rászorulnak, mint a kialakult helyzet mutatja. Tehát az imádott kormányod alkalmatlan ezen a területen is.

Egyszerűen nehéz épp ésszel felfogni hogyan lehet elhinni egy szavát is ezeknek a pedofilnyalogatóknak...

dec. 23. 20:34
 12/22 anonim ***** válasza:
72%
#10 Kedves Kérdező, örömmel olvastam, hogy Áder János milliókat adományozott gyermekotthonnak. Annyit tegyél már meg légy szíves, hogy linkeld azt a hírt, amiben az van leírva, hogy ez a saját vagyonából ment és nem a hivatala által ilyesmire biztosított keretből!
dec. 23. 20:35
 13/22 A kérdező kommentje:

kedves lipsikl komák! most hogy én választoltam tulajdonképpen a ti kérdéseitekre; mi lenne ha most már elkezdenétek ti válaszolni az eredeti kérdésre?

hogy Magyar Petike filléres adományai mennyire törpülnek el a milliós vagy milliárdos adományokhoz képest?

dec. 23. 20:38
 14/22 anonim ***** válasza:
86%

#5 és hány milliárdot biztosított pénztáros lölőnek 2023-ban? Segítsek?

150 milliárdot!

dec. 23. 20:39
 15/22 anonim ***** válasza:
79%
Elgondolkodtam ezen a 14 milliárdon. Jó nagy summa. Jelenleg kb 23 ezer állami gondozott osztozik ezen az összegen. Éves szinten ez nem éri el a 609 ezer forintot, havonta kevesebb mint 51 ezer forint. Az, hogy ebből ténylegesen mennyi fordítódik egy-egy szerencsétlenre, már nem is merek belegondolni. Nem szeretnék állami gondozott lenni. Ez tökéletesen megmutatja, hogy azok a gyermekek mennyire kiszolgáltatottak lehetnek a velük foglalkozókkal. Így már kezd értehetővé válni, hogy például a bicskei gyermekotthonban miért alakulhattak ki olyan viszonyok, aminek ismerjük a végkifejletét. Legyen átkozott az olyan hatalom, ahol gyermekek ezreinek kell ilyen körülmények között felnőnie!
dec. 23. 20:48
 16/22 anonim ***** válasza:
84%

Kérdező kűzd mint disznó a jégen. Fényezi a semmit.

A hozzáértése mint a szőke nőnek a benzinkúton.

Mi a gond a benzin árával ? Én mindig 10 ezret fizetek.

dec. 23. 20:59
 17/22 A kérdező kommentje:

15.

na, most akkor ahhoz képest számold ki hogy Petike adománya mennyit nyom a lattba?

16.

köszönjük moderátoraink ellenőrizni fogják ezt a választ

dec. 23. 21:09
 18/22 anonim ***** válasza:
91%
#17 Kedves Kérdező, még nem látom, hogy válaszoltál volna Áder János adományával kapcsolatban. Tehát megkérdezem még egyszer, melyik hazai gyermekotthonnak adományozott a saját vagyonából milliókat?
dec. 23. 21:13
 19/22 anonim ***** válasza:
92%

Kérdező te összehasonlítod a magyar állam költségvetésében a gyermekotthonok fenntartására biztosított milliárdokat, jólelkű magyar emberek adományaival.

Majd megsértődsz amikor a hozzáértésed kérdőjelezik meg.

Fizetett bérkommentelő vagy.

dec. 23. 21:22
 20/22 anonim ***** válasza:
78%
#17 Te találtál 128 milliárd támogatást a gyermekotthonokban vagy mi ez a 128 milliárd? Hova lett az? A grincs elvitte zsákokban?
dec. 23. 22:20
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!