Magyar Péter filléres mikulás csomagjai vs gyermekotthonok milliárdos támogatásai között mi a különbség?
Azt nézed be koma, hogy ezek szerint nem fordítanak kellő mennyiségű állami pénzt ezekre az intézményekre évtizedes viszonylatban, pedig nagyon is rászorulnak, mint a kialakult helyzet mutatja. Tehát az imádott kormányod alkalmatlan ezen a területen is.
Egyszerűen nehéz épp ésszel felfogni hogyan lehet elhinni egy szavát is ezeknek a pedofilnyalogatóknak...
kedves lipsikl komák! most hogy én választoltam tulajdonképpen a ti kérdéseitekre; mi lenne ha most már elkezdenétek ti válaszolni az eredeti kérdésre?
hogy Magyar Petike filléres adományai mennyire törpülnek el a milliós vagy milliárdos adományokhoz képest?
#5 és hány milliárdot biztosított pénztáros lölőnek 2023-ban? Segítsek?
150 milliárdot!
Kérdező kűzd mint disznó a jégen. Fényezi a semmit.
A hozzáértése mint a szőke nőnek a benzinkúton.
Mi a gond a benzin árával ? Én mindig 10 ezret fizetek.
15.
na, most akkor ahhoz képest számold ki hogy Petike adománya mennyit nyom a lattba?
16.
köszönjük moderátoraink ellenőrizni fogják ezt a választ
Kérdező te összehasonlítod a magyar állam költségvetésében a gyermekotthonok fenntartására biztosított milliárdokat, jólelkű magyar emberek adományaival.
Majd megsértődsz amikor a hozzáértésed kérdőjelezik meg.
Fizetett bérkommentelő vagy.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!