Jobboldali nézeteket valló pszichiáter követte el a kelet-németországi merényletet?
"iszlámellenes, de azért iszlamista bosszúállóként az iszlámra jellemző merényletet követ el."
Pubika, az iszlamista terroristák is szélsőjobberek. Nekik ugyanis az a saját radikális nacionalizmusuk.
Kérdés pedig arról szól, hogy jobber volt-e, nem másról.
11.
Pubikám (ha már így megszólítottál) azzal kezdtem a válaszomat,hogy bemásoltam egy fórumtársunk hozzászólását....
"iróniából írtam, hogy migrácsellenes volt."
Én meg nem. Az ember azzal kért menekültstátuszt, hogy elfordult az iszlámtól és ezért hazájában kivégeznék vagy lecsuknák. Nem akart bevándorlókat maga köré, nehogy ott kapják el, ezért fordult az AFD-hez. Ez lehet hogy fedősztori, lehet hogy nem. Meghagynád a lehetőséget a nyomozóknak hogy kiderítsék?
Persze,kenjük már AFD re,akik ezeket be sem engednék.
Logikus....
#15.
Nyugodj meg,értelmes választ nem kapnál....a lepontozóknak kimerül annyiban,hogy "a zorbán is betelepített egy csomót".
Egy másik kérdésnél az a bajuk,hogy Pécsen kint van a TEK a magdeburgi támadás miatt.
"a zorbán is betelepített egy csomót"
Egyre durvábbak a tévképzeteid. Mégis hol látsz te itt ilyen választ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!