Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Milyen konkrét jelei vannak...

Milyen konkrét jelei vannak hogy a Fidesz komolyan számol a 2026-os bukással a választáson?

Figyelt kérdés
Milyen objektív tények állnak rendelkezésre ami esetleg valami féle vagyon kimentésre utalni amit korábban nem csináltak? Vagy a hegemónia valamilyen szintű bebiztosítása hogy a kormányváltás után is részben megmaradjon a hatalmuk?
dec. 20. 17:39
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Pl. a Budapesti választókerületeket úgy szabták át, hogy ha megismételnék a 2022-es eredményeket akkor 2-3 képviselőjük lenne onnan is a mostani 0-val szemben.

A civil szervezetekbe való állami tulajdon kiszervezése már korábban megtörtént, ezen az esetleges meggyengülésük semmit se változtatott.

dec. 20. 19:03
 12/17 anonim ***** válasza:
41%

“ Van erre konkrét példa?”

Alkotmánymódosítás, hogy bárkit megválaszthassanak ügyésznek.

dec. 20. 19:04
 13/17 DK-s ***** válasza:
0%

Én még csak ráutaló jelet sem találok.

És ez aggasztó a kétharmaduk, és a veszélyhelyzet tekintetében.

dec. 20. 19:19
 14/17 A kérdező kommentje:
Lehet hogy azt fogják végül mondani (ha és amennyiben úgy látják a saját belső felméréseik szerint hogy bukovári lesz a 26 os valasztás) hogy nincs itt szükség semmifele valasztásra mert most veszélyhelyzet van és megakadályozzák?
dec. 20. 19:26
 15/17 anonim ***** válasza:
63%

"Én még csak ráutaló jelet sem találok."

Mert te Fideszes vagy.

dec. 20. 19:30
 16/17 anonim ***** válasza:

Te aki nem vagy Fideszes milyen olyan plusz törvénymódosításokat láttál az utóbb fél évben, ami nem volt az elmúlt 14-ben?

Mert folyamatosan megy az állami vagyon kiszervezése közhasznú alapítványokba, ez nem újdonság. 2022-t simán nyerték, mégis előtte még választottak egy köztársasági elnököt, biztos ami biztos alapon.

Most mit látsz, mi a plusz ami eddig nem volt?

dec. 20. 19:36
 17/17 anonim ***** válasza:

Én nem láttam ilyen törvénymódosítást. Én a #6-os választ írtam.

dec. 20. 19:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!