Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tényleg olyan országban élünk...

Tényleg olyan országban élünk 2024-ben, ahol egy nevető emoji miatt kirúghatnak az állásodból?

Figyelt kérdés
Fideszesek, nem sül le ilyenkor a bőr??? Szégyelljétek magatokat!
dec. 20. 17:38
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
47%
A 12-es jól mondja. Kérdező! Kevered Németországgal a hazánkat!
dec. 20. 18:54
 12/18 anonim ***** válasza:
40%
Nana. Én mondtam olyat, hogy szar ruszki csavarhúzó és rám szóltak, ne olyan hangosan mert meghallják. Szóval el lehetett sütni, csak halkan.
dec. 20. 18:55
 13/18 anonim ***** válasza:
51%
#13 hát Németországban valóban észnél kell lenni mielőtt bármit kimondasz.
dec. 20. 18:56
 14/18 anonim ***** válasza:
60%
Ebben az országban csak a főninek van joga viccelni. Mi pedig kötelesek vagyunk hahotázni. Szép új világ. Demokrácia. Jogállam.
dec. 20. 19:20
 15/18 anonim ***** válasza:
68%
Én most ledobbentem hogy itt valaki Magyarországot Észak-Koreahoz hasonlittata. Tényleg ez az irány?
dec. 20. 19:40
 16/18 anonim ***** válasza:
68%
Nonszenszia ez az ország.
dec. 20. 19:58
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Miért, kit és honnan rúgtak ki?
dec. 20. 20:14
 18/18 anonim ***** válasza:
39%

Honnan veszed ezt az ostobaságot?!

A törvény arról szól, hogy aki bármelyik ❗️ ( tehát pártoktól, világnézettől függetlenül) közéleti személyiség meggyilkolásáról, akasztásáról, teherautó platóra dobásáról, megveretési szándékáról, lelövéséről firkál primitív proli indulatában, s azok, akik ezzel írásban egyetértésüket fejezik ki, bűncselekményt követnek el.

Ezt a Trump, Fico elleni merénylet is indokolja.

Nem kivégzéssel, hanem törvényes választásokon, szavazással váltunk le politikusokat!

Ezzel pedig minden normális ember egyetért.

Külön kitétel, hogy pl. hasonlóan félnótás lájkolókkal szemben viszont nem indítanak eljárást. Mindenesetre, aki ilyet lájkol, annak a szellemi, lelki, erkölcs színvonala kétségtelenül az alja ember szinten van.

jan. 18. 06:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!