Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mikor vált ennyire gyermek-ell...

Mikor vált ennyire gyermek-ellenessé a Fidesz? Vagy csak most mutatta ki "foga fehérjét" a kormánypárt?

Figyelt kérdés

Soha ekkora népességfogyás nem történt.

Fiatalok külföldre költöztek több ezres számokban, akik utódokat nemzenek kint és családot alapítanak.

A gazdag családokat támogatták adókedvezményekkel nem azokat akiknél anyagi kérdés hogy hány gyermeket vállalnak.

Pedofil ügyek jönnek fideszes sztárpapoktól és gyermekotthonok Fidesz által kitüntetett vezetőktől.

És a legutóbbi hogy karácsonyi ajándékokat nem engedi a Fidesz odaadni gyermekotthonok részére.

Ezeket is Putyin elvtárs utasítására hajtja végre alázatosan Orbán továris, hogy gyengítse az Uniót és csökkentse a magyar lélekszámot?

ma 17:01
 1/5 anonim ***** válasza:
78%
Én eddig fideszes voltam, de ezután az infó után Tisza szavazó lettem. Köszönöm.
ma 17:03
 2/5 anonim ***** válasza:
88%

Igazából soha nem volt semmilyen, se gyermekellenes, se gyermekvédő. Szimplán egy kaméleon párt,ami mindig azt az alakot veszi fel,amit akkor az adott pillanatban a legjövedelmezőbbnek gondolnak.

Csak itt most nagyot hibáztak, mert ez az egész gyermekvédelmi hacacáré semmi extra nem lenne a hírek között, ha ők maguk nem fújták volna fel ekkorára ezt a témát, mert annyit nyomatták,h így a gyermekvédelem, addig hergeltek, addig építgették az ellenfeleiknek ezeket a csapdákat, hogy végül maguk estek bele. Ők csinálták maguknak, valójában senki nem kérné így számon rajtuk, ha nem ezt nyomatták volna éveken keresztül a hülye népszavazásukkal és társaival. Nem is az a gáz,amik most kiderülnek, hanem a többévnyi álszentség és képmutatás,ami ezt megelőzte.

ma 17:07
 3/5 A kérdező kommentje:
2. Jól összefoglaltad. Én azt hittem eddig szerették a gyerekeket.
ma 18:20
 4/5 anonim ***** válasza:
@3 csak nemelyikuk. Pl. Bese atya, Pajor atya, stb.
ma 18:31
 5/5 anonim ***** válasza:
Inkább az van, hogy "Vagy csak most mutatta ki "foga fehérjét" a kormánypárt".
ma 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!