Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » December 31-én Magyarország...

SzocdemOliver kérdése:

December 31-én Magyarország örökre elveszít egymilliárd eurót az Orbán-kormány miatt. Miért nem erről tesznek ki plakátokat az utcára az új gazdaságpolitika helyett?

Figyelt kérdés

[link]

Az Európai Unió nagyon világos döntést hozott. Azt mondták, hogy csak akkor küldik az uniós pénzeket, ha az Orbán-kormány leszámol a lopással, helyreállítja a független igazságszolgáltatást és a jogállamot – hívta fel a figyelmet Dobrev Klára, a DK EP-képviselője pénteken.

A Demokratikus Koalíció feljelenti Orbán Viktort az EU-s pénzek elvesztése miatt.

Ha nem teszi ezt meg, akkor nem lesz pénz, mert úgyis csak ellopnák. A döntés Orbán Viktor kezében volt, ő pedig úgy döntött, hogy ha nem lehet ellopni, akkor inkább ne is jöjjön pénz az EU-tól – a miniszterelnök tehát tudatosan nem hajtotta végre a pénz feltételéül szabott módosításokat. December 31-én Magyarország örökre elveszít egymilliárd eurót az Orbán-kormány miatt – jelezte.

ma 13:35
A kérdező szavazást indított:
Feljelentést érdemel Orbán Viktor az EU-s pénzek elvesztése miatt
Orbán jól csinálja az új gazdaságpolitikát, gyenge forint és emelkedő infláció kell a Fidesz-hívőknek
18 szavazat
 1/3 anonim ***** válasza:
Az egymilliárd forintot Orbán bukta el nem Magyarország. És most az a kérdés hogy Orbán hajlandó-e a magyaroknak eljuttatni ezt a pénzt, vagy inkább úgy van vele ha ő nem kaphat semmit akkor a magyarok se kapjanak.
ma 14:35
 2/3 anonim ***** válasza:
bocsánat egymilliárd eurót
ma 14:35
 3/3 anonim ***** válasza:
Jövőre repülőrajtolunk! Motor nélkül.
ma 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!