Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nem engedi a Fidesz...

Miért nem engedi a Fidesz hogy adományt adjunk a gyermekeknek? (ÉLŐ adás lent)

dec. 20. 09:36
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
37%
ja, hogyha 1 hét alatt nem lehet elintézni valamit akkor betörünk
dec. 20. 11:15
 32/37 anonim ***** válasza:
76%
Nem törtek be, az államtitkár és az intézményvezető jelenlétében bevitték az ajándékokat.
dec. 20. 12:04
 33/37 anonim ***** válasza:
19%
Kevés gátlástalanabb dolog van annál, mint amit Magyar Péter művel. Azt állítja, hogy a gyermekotthonokba szeretne ajándékokat vinni, ugyanakkor direkt nem tartja be az ezzel kapcsolatos eljárásrendet és szabályokat, hogy aztán végül meghiúsuljon az adományozás és ő ebből politikai botrányt tudjon kavarni, a kormányra tudjon mutogatni. Aki adományozott már életében valaha, az tudja nagyon jól, hogy az nem úgy működik, hogy csak odamegy egy gyermekvédelmi intézménybe és bármit odaad a gyermekeknek. Az intézmények vezetői felelősséggel tartoznak az ott lévő gyermekek iránt, ezért minden ilyennek ellenőrzött keretek között, egy meghatározott eljárásrend szerint kell történnie. Minden eddigi adományozó ezeket a szabályokat be is tartotta, erre csak Magyar Péter nem hajlandó, amivel csak azt bizonyítja: számára a botrány a fontos, ebből akar politikai hasznot húzni.
dec. 20. 13:03
 34/37 anonim ***** válasza:
81%
34 Én veled ellentétben már adományoztam gyermekotthonba személyesen és egyáltalán nem úgy van ahogy mondod
dec. 20. 13:22
 35/37 anonim ***** válasza:
51%
#35 Én rendszeresen adományozom gyermekotthonokba és pontosan úgy nem ahogy mondja. Igaz, nem olyan régen, mert régebben nem volt ennyi kritérium, de most pont így van!
dec. 20. 14:34
 36/37 A kérdező kommentje:
36 És mit gondolsz miért engedték be ma a nem fideszes településen lévő gyermekotthonok ma Magyar Pétert és a mikulást? Mindenki aki nem fideszes, megszegte ma a törvényt?
dec. 20. 14:41
 37/37 anonim ***** válasza:
43%

"ugyanakkor direkt nem tartja be az ezzel kapcsolatos eljárásrendet és szabályokat, hogy aztán végül meghiúsuljon az adományozás "

Leírtam már, hogy ők betartottak minden szabályt. Kifejezetten ügyeltek arra, hogy minden jogszerű legyen, egy héten keresztül leveleztek a gyerekotthonnal, külön ügyvédet kértek fel erre.

"Minden eddigi adományozó ezeket a szabályokat be is tartotta, erre csak Magyar Péter nem hajlandó"

Azt is leírtam már, hogy egy ilyen eljárás rendszerint 1-2 nap alatt megvan. Magyaréket egy hete váratják, ami eleve nonszensz, főleg így karácsony előtt 4 nappal, mikor ez alatt a pár nap alatt összesen 40 gyerekotthont terveztek meglátogatni.

Teljesen nyilvánvaló és egyértelmű, hogy itt arról van szó, hogy nem akarták, hogy Magyarék odaadhassák az ajándékokat.

dec. 20. 17:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!