Magyarország előre megy nem hátra, na lipsik mit szóltok ehez?
E diagrammon kristálytisztán látni hogy magyarország mekorát fejlöddöt a Fidesz és Orbán Viktor kormányzása alat. Ezt nem tudjátok elhazudni lipsik.
2010-ben az úniós szint 62%-án volt a magyar életszinvonal, 2023-ban már majdnem 70%-án.
Igen közben mi lettünk a legrosszabbak, még Bulgária is megelőzött.
Ami szomorú, h 2011 ig az EU átlag felett voltunk, majd a Fidesz tudatosan szétrabolta az országot és utolsók lettünk.
Szóval hátra megyünk. Kérdező nézz rá az ábrára mielőtt ilyen propaganda kérdést írsz.
Sosem voltunk az EU átlag felett. A diagrammon 100 a mindenkori EU átlag, a diagrammon lévő átlag csak a környező országok fejlődésének átlaga.
Átlag (Az itt felsorolt országok átlaga, Magyarországot kivéve)
Tehát ők: Bulgária, Észtország, Horvátország, Lettország, Litvánia, Lengyelország, Románia, Szlovákia
2010-ben 260Ft volt egy euró, most 416Ft.
Ennyivel lett szegényebb mindenki.
Én fideszes szavazó voltam… eddig a kérdésig. Most hogy láttam ezt a statisztikát csalódott lettem, vége van. Tiszára fogok szavazni, ez végleges.
-1 szavazó, hála az idióta kérdésednek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!