Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi számodra a Fidesz legszimpa...

Mi számodra a Fidesz legszimpatikusabb tulajdonsága?

Figyelt kérdés
Mely' tulajdonságuk a leginkább tetszetős?

dec. 19. 22:45
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

#10 már régen nem volt akkor sem katonai szolgálat te tard.

#8 ok, tehát akkor ha 2002-től is loptak, akkor most is rendben van, hogy lopnak.

Amúgy tájékozott vagyok és abban az időben kb. a Tocsik-ügy volt az, ami kiverte a hisztit sokaknál, 800 milliót loptak...

Ma mennyit is lopnak? 3 ezer milliárdot? :))) Repteret, Gellért szállót, kastélyokat, pályaudvart, Vodafone-t? Ez a nem a "magyar emberekhez" kerül vissza, hanem mind fideszes oligarchák érdekeltségébe.

Tényleg egy szinten van a kettő...

dec. 20. 15:37
 12/22 anonim ***** válasza:
Ez így olyan mint a nemzeti inzultáció. Nincs benne az a válasz, amit szívem szerint választanék: a korrupció, az enyves kéz és a korlátok nélküli, mértéktelen hazugságzuhany a közmédiában. Az meg, ami minap zajlott a gyerekotthon előtt, karácsonyi ajándékozás ürügyén, minősíti mindkét oldalt! Szégyeljék magukat!
dec. 20. 20:35
 13/22 anonim ***** válasza:

csak nevetségessé teszitek magatokat ezzel a vörösfejjel való üvöltéssel, aki nem hülye látja, hogy fejlődtek ezek a dolgok

nem csak ellopták és bezárták, mint ahogy a szocik tették annyi mindennel

dec. 20. 23:34
 14/22 A kérdező kommentje:
#13 fejlesztették maguknak magánkézben, valóban. Örülhetsz neki, végül is neked úgysem jut a rabolt közpénzből semmi, amit amúgy tőled is elvettek. Neked csak a szavazatod kell 4 év utána a kutyát nem érdekled. De legalább majd megfürödhetsz Tiborcz Gellért szállójában. Ja nem, mivel ott olyan árak lesznek, hogy meg sem engedheted majd magadnak,
dec. 21. 00:54
 15/22 anonim ***** válasza:
64%
Engedd el kérdező mindenki hibás a komcsik, a szocik, a lipsik, Brüsszel, az EU, Soros, Gyúcsány, az ukránok, az amerikaiak, a migránsok csak a Fideszben egy ember sem. A Fideszesek valóságtagadásban élnek, és onnan tudom hogy én is voltam az sajnos, és engem is bedarált az agymosás. Hiába mondod nekik amíg nem érzik meg komolyan a saját bőrükön addig a vezér talpát fogják nyalni.
dec. 21. 16:40
 16/22 anonim ***** válasza:
0%

Hajrá Fidesz! 🍊🍊🍊

Te biztos az a Kérdező vagy, aki pár hete itt okoskodott, hogy Harris nyeri a választásokat, aztán jött a csúnya pofára esés! 🤣🤣🤣

dec. 21. 18:47
 17/22 anonim ***** válasza:

"De legalább majd megfürödhetsz Tiborcz Gellért szállójában. Ja nem, mivel ott olyan árak lesznek, hogy meg sem engedheted majd magadnak,"

a gellért szálló soha nem volt megfizethető, és még így is hónapokra előre tele van foglalva

nem tudom miért járna rá proli kezdvezmény

dec. 21. 22:03
 18/22 A kérdező kommentje:

#16 nem az vagyok, de eléggé szarban lehetttek, hogy minden narancsbirka fórumon az amerikai választási eredményeket hozzátok fel, holott másfél százalék különbséggel nyert mindössze Trump, tehát a kutatók egyáltalán nem is tévedtek nagyot.

Viszont a Századvég, ami most 10%-os Fidesz előnyt mér, ugyanígy Tarlóst mérte felül 10%-al anno, aztán Karácsony felmosott vele.

Különben elvégezheted a magad kutatását: nézz szét MP rendezvényein, hogy hányan vannak, és nézd meg a gazdáidét, hogy ők még rendezni sem mernek.

dec. 21. 22:18
 19/22 A kérdező kommentje:
#17 hát az olyan ostobáknak, mint te vagy igazán járhatna, bár igazad van, minek, hiszen anélkül is megvan 4 évente a szavazat úgy, hogy még boldogan béget is hozzá üres zsebbel.
dec. 21. 22:20
 20/22 anonim ***** válasza:

"holott másfél százalék különbséggel nyert mindössze Trump, tehát a kutatók egyáltalán nem is tévedtek nagyot."

trump hülyére nyerte magát, az csak hab a tortán, hogy szavaztara is hozta a választást, mert igazándiból a nagy demokrata városok adják a populáris szavazatok javát, de a csatatér államokat kellett megnyerni

dec. 21. 22:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!