Budapest hogy lett ilyen kellemetlen kéregetős hely? Nem lehet már 2 percet se az utcán sétálni nyugodtan, annyi a kéregető, zaklató.
Figyelt kérdés
És már nem is csak (ránézésre) hajléktalanok kéregetnek, hanem már egyre több nő is meg már kb. ki nem? Aki magyar még Budapesten, az jó eséllyel kéreget. Undorító hely lett.
Ez kinek köszönhető?
tegnap 19:31
3/10 anonim válasza:
Üdvözlet a szép új jövőben!
Hómlesszlend 2.0 by Hán Geri! :DDD
Jöjj el hozzánk, várunk rád,... Ja, - ez nem az, csak a helyi szabadtéri légfrissítő!... :DDD
4/10 anonim válasza:
Érdekes, én naponta ingázok, hónapok eltelnek két kéregetés között.
5/10 anonim válasza:
Szar helyre mész.
Ilyen csak a pesti oldalon fordulhat elő.
Én Budán lakom, elvétve találkozni ilyennel.Itt normálisabb nép lakik.
6/10 Gál Gábor 2024 válasza:
Szűk húsz éve lakom itt, régen se volt jobb a helyzet, illetve most sem elviselhetetlen.
7/10 anonim válasza:
8/10 anonim válasza:
A túl sok kokeró miatt. Sajnos engem is zaklatnak de sose adnék nekik semmit.
10/10 Dongaben válasza:
20 évvel ezelőtt sokkal rosszabb volt a helyzet ebben az ügyben. Akkoriban a forgalmasabb helyeken szó-szerint át kellett lépned a földön fekvő kéregetőket. Ha, a mostani helyzet zavar, akkor azt nem szeretnéd látni...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!