Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszesek, a sorozatos...

Fideszesek, a sorozatos botrányok és tények ismeretében ti miért szavaztok még mindig erre a pártra?

Figyelt kérdés

Néhány tény, amit a Fidesz oldaláról sem tagadtak soha:

- Pedofil bűnsegédet mentettek fel, pedofilt engedtek el jelképes pénzbüntetéssel pedofilt terjesztett fel Orbán állami kitüntetésre, pedofil tarthatott még azután is gyerekeknek foglalkozást egy NER-es gyerektáborban, hogy már próbaidőn volt molesztálás miatt, és ugyanez az ember Lamborghinihez jutott a NER-es kapcsolatain keresztül

- Visszafogadják Szájert, ami azt jelenti, hogy a Fidesz keresztény-konzervatív értékrendjébe belefér az, hogy valaki melegpartin csalja a feleségét, gyermekeinek anyját

- 1965-ot relativizáló, területfeladós-megadós hazaáruló szövegek

- Nyílt politikai irányváltás a keleti diktatúrák felé (Oroszok, Kína, Türk tanács)

- Baltás gyilkos elengedése

- Embercsempészek szabadon engedése

- Gazdasági migránsok tömeges behozatala vidéki gyárakba, miközben az a propagandaszöveg, hogy "nem veheted el a magyarok munkáját"

- Az infláció, a forintromlás rekord

- Az Eu legszegényebb országa vagyunk az egy főre jutó fogyasztás alapján

- Eközben ezermilliárdnyi közpénz van Orbán rokonságának és barátainak a számláján, gyakorlatilag rajta kívül nincs a környezetében olyan, aki nem milliárdos

Bese atyát, Pájer atyát, yachtozó embereket nem is hoztam ide, mert ilyen figurák előfordulhatnak bárhol, másrészt többivel ellentétben ezeknek lett következménye - szóval jóindulatú vagyok.

Még egyszer mondom, ezek csak azok a dolgok, amiket ők sem tagadtak soha.

Ezek után mi a vonzó valakinek a Fideszben?

És ne azt hozzátok fel kérlek válaszként, hogy 18 éve mi volt a Gyurcsány alatt, mert szerintem a kutyát nem érdekli ma már a Böszme és semmi realitása, hogy visszatérjen. Viszont van egy tonnányi rakat EU-s pénz, ami 14 év alatt beérkezett, és ott tartunk, hogy Románia és Bulgária is előttünk.

tegnap 19:47
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
56%
A 7-es gonoszsága felér egy Disney főgonosszal gecc :D
tegnap 20:16
 12/27 anonim ***** válasza:
20%
Nem vagyok fideszes de azt ismerjük már el hogy a baloldal/tisza sem vonzóbb
tegnap 20:22
 13/27 A kérdező kommentje:
#12 de fideszes vagy, mert tipikusan ők szokták baloldalizni a Tiszát. Miközben Orbán meg Szíjártó jár Moszkába mindig ahhoz a Putyinhoz, akinek a legnagyobb fájdalma, hogy összeomlott a Szovjetunió :D. Akkor ki is a baloldali...
tegnap 20:32
 14/27 anonim ***** válasza:
"és Balog is még mindig püspök" Ez a Református Egyház belügye, hogy még az eset után is megerősítette ebben a tisztségében Balog Zoltánt. A kormánynak ehhez semmi köze.
tegnap 20:57
 15/27 anonim ***** válasza:
79%
Én pedofil es kommunista vagyok, úgyhogy a fideszre szavazok
tegnap 21:12
 16/27 anonim ***** válasza:
16%

Mert felidegesíti a ballibsiket.

A ballibsik annyira undorító módon viselkednek az interenetes terekben, hogy csak miattuk szavazok a fideszre, mert tudom, hogy tönkreteszi a napjukat, porig rombolja a jókedvüket és idegessé válnak tőle.

Szóval szimpla kicsinyes bosszúból, így büntetem őket a viselkedésük miatt.

tegnap 21:27
 17/27 anonim ***** válasza:
57%
#16 Csak a saját elmédben bünteted a libsiket ezzel te okos, közben meg saját magadat bünteted. :DDDD
tegnap 21:41
 18/27 anonim ***** válasza:
0%

17. Magamat nem, mert én nem Magyarországon élek már rég.

2026 ismét fidesz. :) Ajándék, tőlem nektek. Puszi.

tegnap 21:43
 19/27 anonim ***** válasza:
#17 hagyd, ne etesd a trollt
tegnap 21:51
 20/27 anonim ***** válasza:
39%
#18 Ennyire unalmas az életed arrafele? Mi a gond?
tegnap 21:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!