Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Apáti Bence miért ferdíti az...

Apáti Bence miért ferdíti az igazságot a videójában a Patriota-n?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=_UMSfGoDAvA

Végignéztem a videót Azt most hagyjuk is hogy 99%-ban külpolitikával foglalkozik benne(kit érdekel a agylágyulásos Biden már bocsi?) a momentumot is lexarjuk meg a Cseh Katka sem érdekel senkit mit hadovál, mert nem tényező. A maradékban meg újságírókat próbál lejáratni akikről soha életemben nem is hallottam név szerint de a végén arról beszél hogy itt értelmes kommunikációra van szukség. Rendben legyen, de akkor miért nem belföldi aktualitásokról van szó? Persze arról csinál videót amiről akar, de az "évekig hazudtak a tényellenőrök" felkonferálás az nekem egészen mással kecsegtetett mint hogy a magyar belpolitikától egyébként amúgy részben valós de teljesen független sokadrangú szarságokról szóljon a video. Én azért kattintottam rá mert azt hittem azt magyarázza és arról húzza le a leplet hogy mennyi hazugságot állítanak pl a gyermekvédelemmel kapcsolatban, vagy a MÁV-val kapcsolatban, vagy a kórházakkal kapcsolatban, az egészségüggyel kapcsolatban, az inflációval kapcsolatban, az oktatással kapcsolatban. És hogy végre láthatom az igazságot hogy itt minden rendben van. A Magyar Péteres tollas részt sem tudom hová tenni. MP azt állította hogy talált egy ilyen tollat amiről ahogy állítja "lehallgató kémeszköz" és hogy Magyarországon ilyen nem kapható csak szlovákiában. Ennek apropóján elmondta hogy meg lehet venni az emagról és semmi olyan tulajdonsággal nem bír amiről MP hadovál és a magyar titkosszolgálat biztos nem ilyen gagyi eszközökkel dolgozik. Na most azt hogy milyen eszközökkel dolgoznak vagy éppen nem dolgoznak szerintem se neki se nekem fingunk sincsen. (Egyénként ha egy olcsóbb eszköz is megfelel a célnak akkor józan paraszti ésszel is ki silabizálható hogy direkt pont olyan eszközöket fognak használni amit amúgy bárki megvehet. Ugyanis a titkosszolgálatok ha van valami amit jobban utálnak annál mint hogy esetleg rosszabb minőségű eszközökkel kell dolgozni az az ha lebuknak hogy ez most valóban titkosszolgálati megfigyelés volt, az űber csúcs szuper eszközök meg pont erre engednének következtetni. Ha viszont ilyen eszközöket használnak még mindig lehet mondani hogy "hát ezt bárki megveheti az emag milyen titkosszolgálati megfigyelésről beszélsz hát te hülye vagy.." mint ahogy Apáti Bence is állítja.) De egyébként MP nem állította hogy őt a titkosszolgálat figyelné meg, az állítás (az eredeti videót is megnéztem) annyi volt hogy talált egy ilyen kémtollat. Most azon rugózni hogy tévedett e abban hogy kapható e Magyarországon vagy csak Szlovákiában ezen lehet de akkor azt már miért nem említi meg a hatalmas tényfeltáró videóban hogy MP állítása szerint ez a toll a falban volt elhelyezve? Erről miért nem beszél? Kiragad egyébként egy az esemény szempontjából teljesen lényegtelen pontatlanságokat de arról hogy konkrétan mi volt az állítás teljes terjedelmében arról már lapít mint szar a fűben. Aztán elmondja hogy a titkosszolgálatok nem is ilyen eszközzel dolgoznak holott senki nem is állította hogy az tette volna oda...A lényegi információ volt szó hogy találtak egy ilyen tollat a falban ami alkalmas hangot rögzíteni. De nem ezt cáfolja hanem kirak valami szalmabábot mintha MP ezt mondta volna és elkezdi püfölni ahelyett hogy érdemben próbál cáfolni. Ennek így ebben a formában mi értelme van?

dec. 17. 11:50
 1/7 anonim ***** válasza:

"Na most azt hogy milyen eszközökkel dolgoznak vagy éppen nem dolgoznak szerintem se neki se nekem fingunk sincsen."

biztosan nem az EMAGról vásárolgat a titkosszolgálat alsópolcos "kémtollat"

ráadásul a titkosszolgálatnak nincs olyan feladatköre, hogy a bulvármédiának gyártson csámcsognivalót

dec. 17. 12:31
 2/7 A kérdező kommentje:

"biztosan nem az EMAGról vásárolgat a titkosszolgálat alsópolcos "kémtollat"

Szerintem ne a James Bond filmekből induljál ki. De igazából ez csak egy széljegyzet volt és nem igazán ez volt a legnagyobb hülyeség ebben a videóban.

dec. 17. 12:36
 3/7 anonim ***** válasza:
24%
súlyos butaságokat állít magyar péter, minél többet beszél annál súlyosabbakat
dec. 17. 12:41
 4/7 A kérdező kommentje:

"súlyos butaságokat állít magyar péter, minél többet beszél annál súlyosabbakat"

Pl?

dec. 17. 12:50
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Netán nem hetek óta a titokban készített hangfelvételeken vergődik a csicskafon? Szóval, ha nem is volt lehallgatás, azzal beismerik, hogy azok pusztán csak mesterségesen generált felvételek? 😆
dec. 17. 13:37
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Apáti egy igazi elásnivaló sz*rházi.
dec. 17. 14:55
 7/7 A kérdező kommentje:

"Apáti egy igazi elásnivaló sz*rházi."

Ilyet ne írj mert ezzel csak az ő szintjükre süllyedsz le.

Valószínűsítem amúgy hogy ők is pontosan tudják mi van az országban de a saját boldogulásuk és az a fizetés amit kapnak az felülírja az ilyesfajta szorongásukat ha úgy tetszik. Nem annyira különböznek az átlag embertől. Nehezen képzelem el hogy elvi megfontoltságtól hajtva mintsem anyagi érdekek mentén csinálják azt amit. Meg lehet mindenkinek nyugtatni a saját lelkét hogy hát "nekem ez a munkám", máshol nem érvényesülnék olyan jól, az ellenoldalon is meg vannak fizetve ilyenek és ott is hazudtak már tehát én csak az ellenpólust képviselem.." meg ezer más ilyen agymutatvánnyal meg lehet magát győzni az embernek.. Van az a pénz amiért korpásodik a haj. Talán még én is képes lennék rá ha jól megfizetik. Nehéz megmondani hol van az a határ hogy én csak felolvasom e én csak megvágom én csak feltöltöm stbstb. Ezzel valahol saját maguknak kell majd szembenézni a lelkiismeretükben és elszámolni. Azért azt ne feledjétek hogy nekik ez alapvetően nem szórakozás hanem munka. Talán fogalmatok sincsen hogy egyébként amikor éppen nem veszi őket a kamera vagy nem szerepelnek talán még ők is sok-sok kritikát fogalmaznak meg a rendszerről. Talán még olyan is előfordult hogy valamire amit kértek tőlük azt mondták hogy "Nem" mert az már nekik sem fért volna bele.

Szóval mielőtt bárkit is el akarnánk ásni azért ezekbe érdemes előtte belegondolni.

Ugyanez igaz lehet akár az M1 híradós munkatársakra is.

Érdemes elfogadással és empátiával kezelni őket. Az hogy hazudnak az nekik is valahol megterhelő lehet hiszen a lelke mélyén azért mindenkiben ott van egy picike kis erkölcsi iránytű ami mutatja hogy sokszor kanyarban vagyunk.

dec. 17. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!