Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A libsik ilyenkor mit éreznek?

A libsik ilyenkor mit éreznek?

Figyelt kérdés
Azt akarják a libsik hogy legyen Magyarországon is 5000 eurós fizetések. 🤣🤣🤣 Hol vannak ezek?? 216 ezer ftból élek havonta, és bőven meg lehet belőle élni!!! Tele vannak a boltok is. Nem kell több pénz, az csak inflaciohoz vezet. Jó ez így, nem kel nárcisztikus pöcs magyar petike. Hagyja a nyugat európai fizetéseket nyugaton, MI TÖKÉLETESEN JÓL MEGVAGYUNK.
ma 11:26
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
84%
"216 ezer ftból élek havonta" Egészségedre, én ennek háromszorosából nyomorgok.
ma 11:29
 2/16 anonim ***** válasza:
89%

Én örülök, hogy ti orbánista birkák olyan jól megéltek 500 euró értéke forintból és örültök hogy csak ennyi pénzetek van.

Belétek kár is volna több.

ma 11:36
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

"MI TÖKÉLETESEN JÓL MEGVAGYUNK"

Ki az a "mi"?

Ha valakinek nem jó így, miért ne változtathatna ezen? Te felőlem élhetsz az erdő közepén valami viskóban is, attól még nekem ugyanúgy megmaradnak a saját igényeim.

ma 11:47
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Igaza van Doktor Nagy Márton Úrnak: "nem tudják az emberek hogy milyen jó nekik Magyarországon"
ma 11:50
 5/16 A kérdező kommentje:
Mindenki aki nyugat európai fizetéseket akar Magyarországon, egy hazaáruló
ma 11:55
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Kérlek folytasd kérdező!

Ez nagyon jó (nekünk)

ma 12:04
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, te bolond vagy.
ma 12:16
 8/16 A kérdező kommentje:

7 Attól hogy fideszes vagyok még nem vagyok bolond.

Tudod ki a bolond? Nézz tükörbe.

Ennyi.

ma 12:18
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
De bolond vagy teljes mértékben, a kérdésed alatt bizonyítottad is, meg a válaszaidban. Kezeltesd magad a saját érdekedben. Azt is leírtad hogy a libsiknek több esze van sokkal mint neked.
ma 12:36
 10/16 anonim ***** válasza:
0%

a libsik ilyet nem akarnak, a libsik azt akarják, hogy bábkormányon keresztül szervezenek jutalékot biztosító rendszereket

adják el az energiszektort, az egészségügyet

sőt ha lehet az óvodákat is privatizálják, mert ha a nyugat nem keres a magyar szülők befizetésén legalább 20%-ot akkor nincs is demokrácia

ma 12:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!