Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Azt mondta az egyik politikus,...

Azt mondta az egyik politikus, hogy a magyarok nem is fogják fel, hogy milyen jól élnek. Ezt a Tisza pártnak és a Jobbik hívők miért nem képesek felfogni?

Figyelt kérdés

Nem értem, hogy miért folyton a nyigathoz kell hasonlítgatni magunkat. Afrikához képest vagy egy rakás holmink.

Ezeknek nem jó az ha van hol lakniuk, vagy ha van egy rakás holmiuk?

dec. 17. 01:03
 1/10 anonim ***** válasza:
74%
Jól élünk, jól élünk, de egy sierra leonei is jól él ám.
dec. 17. 01:04
 2/10 anonim ***** válasza:
63%
27% áfa valójában 37% Ki van ezzel tisztában?
dec. 17. 01:21
 3/10 anonim ***** válasza:
51%

Talán mert uniós tagország vagyunk, ezért a többi eu ország a viszonyítási pont.

Nem pedig afrika

dec. 17. 08:29
 4/10 2*Sü ***** válasza:
65%
A kérdés, hogy hova tartunk. Úgy akarunk élni, mint nyugaton? Akkor nyilván részben jogos, ha a nyugathoz is hasonlítjuk magunkat, hogy mi az, ami még ehhez hiányzik. Ha meg az afrikai életmód, életszínvonal a cél, akkor köszönöm, én abból ha egy mód van rá, inkább nem kérnék. Amúgy a leginkább korrekt az az, ha azokkal hasonlítjuk össze magunkat, akik kb. hasonló helyzetből indulva hasonló irányban haladnak (pl. Lengyelország, Csehország, Szlovákia, Románia stb…) . De valahogy úgy sem túl rózsás a kép.
dec. 17. 08:41
 5/10 anonim ***** válasza:
59%
A fideszesek számára az a jó hogy jobban élünk mint az afrikaiak, az nem számít hogy unión belül sereghajtók vagyunk, lényeg hogy Döbrögi megvéd minket mindentől is (?).
dec. 17. 08:43
 6/10 anonim ***** válasza:
26%
dec. 17. 08:48
 7/10 anonim ***** válasza:
48%
Eddig úgy tudtam, hogy Magyarország Közép-Európában van, nem Afrikában...
dec. 17. 09:26
 8/10 anonim ***** válasza:
dec. 17. 09:43
 9/10 anonim ***** válasza:
45%
Na hát akkor a fidkányok egész nyugodtan költözzenek oda. Nekik úgy is minden mindegy.
dec. 17. 09:44
 10/10 anonim ***** válasza:
61%

Mi ez a 37% adó? Otthon nem 27% van?

Amúgy mond valamit a kérdező. Én némezországban élet és mindenki azt hajtogatja, hogy amerika vagy svájc milyen gazdag. El tudom képzelni, hogy a magyaros mennyire irigyelhetik, hogy én 4-5x többet keresek ugyan azzal a munkával.

dec. 17. 10:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!