Menczer Tamás szavára csak a csőcselék ad?
Felháborító, hogy a kocsma stílusú nyilvánosan agresszív kommunikációja után még mindig a fidesz tagja...
Ha valaki így dolgozna egy rendes munkahelyen, másnap kirúgnák!
#20 ez így van, nekik viszont azt KELL gondolniuk, hogy mindenki libsi és gyurcsányt akar. Egyrészt így lettek idomítva az elmúlt 14 évben, másrészt nem tudják mással támadni a Tiszát, mert a rogáni kreált hazugságokon kívül semmi nincs ellenük a kezükben.
Ők viszont ott állnak pedofilmosasdatással, hazaárulással, melegpartikkal és egy EU legszegényebb országává züllesztett Magyarországgal a hátuk mögött.
Hát, nem egy nehéz döntés, hogy ha nem vagy fideszes, akkor kire húzd be az ikszet.
"Öreg qvára nem kérünk migránsokat, meg gendert se, meg háborút sem, MEG FIDESZT SEM!"
Akkor nincs más választásod, mint a Mi Hazánk.
22
Migránsok is vannak itt, azok a migránsok, akikről nem is tudsz, menedékjogot kaptak Viktortól, vannak melegek is.
Hiába a Fidesz LMBTQ ellenes propagandája, itt vannak ők is.
Nem tudsz mit kezdeni velük.
Mellesleg az LMBTQ soha nem indított nemváltoztató propagandát iskolákban.
Ez hatalmas hazugság.
"Akkor nincs más választásod, mint a Mi Hazánk."
2 bajom van a Mihazánkal.
1: Nem álltak be mögé annyian mint a Tisza mögé. Én nem nácizom őket, szerintem ez egy lózung, de sokan sajnos azokkal azonosítják őket, ezt meg nem mossák le sajnos... Mivel kormányváltást szeretnék ezért nem akarom hogy elvesszen a szavazatom egy olyan pártra ami soha nem fog eleget összegyűjteni az elutasítottsága miatt így szégyen nem szégyen részben taktikai szavazásra is szükség van.
2: Én nem értek egyet vele hogy miért kell fetisizálnia a "szegény palesztinokat" akik egyébként egy Hamasz nevű terrorszervezetet éltetnek. Oké igen értjük tudjuk hogy a zsidók sem ártatlanok persze..meg Nagy Britannia kollaborált hogy megkapják azt a területet meg nyikván megkérdőjelezhető így úgy amúgy meg vissza lehet menni 1000 évet az időben akkor meg amannak lesz igaza de ha más évszámot nézunk akkor meg a másiknak...szerintem ez qvár@ mindegy az számít ami most van de én ezt a palesztin szabadságharcos dumát nem veszem be. Akármilyen területi vagy akármyilyen sérelem érte őket, egy normális egyseges államot kéotelenek létrehozni. Egymást is csak gyilkolják, teljesen mellékes hogy amúgy a zsidóknak is van a rovásán. Ha választanom kéne kikkel éljek együtt akkor bocsi de a zsidókat választom. És mégis borzasztóan egyoldalúan kommunikálják azt az egész sztorit. Szerintem ezt a zsidó vonalat el kéne engedniük a .csába. Több szavazójuk lenne.
Ugyanez Oroszországgal... Egyszerűen nem értem miért szimpatizálnak velük. Itt is kb ugyanaz. Senki nem allítja hogy az ukranok szentek lettek volna, vagy ne lettek volna durva atrocitások oroszok ellen, de ugyanúgy fordítva is. De bakkor a háborút 2022-ben akkor sem ők kezdték.. Egy szuverén országot megtámadtak.
Lehet azon vitatkozni hogy támogassuk e őket vagy sem de amit ezzel kapcsolatban a Mihazánk kommunikál az nekem fura. Meg az ilyen könyvdarálás is viszolygást kellt bennem függetlenül attól hogy amúgy én is f@szságnak tartom az ilyen átírt meséket ahol homokosok a szereplők és ezt ilyen csodaként tálalni a gyerekeknek. Kell valamilyen fokú érzékenyítes de nem így ebben a formában.
Hogy jót is mondjak:
Egyébként egy jellemes embernek tűnik aki tényleg őszintén mondja azt amit mond és tényleg hisz abban amit mond (manapság ez is ritka)
Tud értelmesen vitázni, szépen végighallgatja a másikat anélkül hogy a vitapartnere szavába vágna, de utána fordítva ő is elvárja ugyanezt a határt akkor lépi át ha másik is többetszerre teszi meg. Egy ember van rajta kívül akinél ezt respektálom az Puzsér Róbert. Öröm volt nézni pl az egymással folytatott vitát.
Tetszik a korrupcióellenességük is.
#24:
Én értem, hogy a Mi hazánk nácizása már egy régi dolog, de sajnos van alapja. Toroczkainak az a Drábik János a mentora, a példaképe saját bevallása szerint is, aki zsidó világösszesküvésben hisz, erről Youtube-on rengeteg videó fellelhető. Ezt az embert a nyáron a MHM vendédül látta a rendezvényein.
Szóval tudom jól, hogy ezt a nácikártyát már túl sokszor húzta a régi ballib ellenzék és minden ellefelükre ezt próbálták ráégetni, de az MHM-re ideológiailag sajnos nagyon is ráillik. Ha nem is nettó nácik, de egészen biztosan antiszemiták. Persze az ilyen furcsa politikai szédelgők, mint Schiffer, kellenek melléjük, hogy eloszlassák ezeket a vádakat. De ha hatalomba kerülnek, akkor ezek a hiedelmeik nagyon is előjönnének.
#24: lol XD
És akkor ti vagytok kiakadva a nácizáson.
"És akkor ti vagytok kiakadva a nácizáson."
???
"A zsidó világösszeesküvést zsidó világösszeesküvésnek nevezni nem nácizmus."
Erre írtam, hogy még ezek után ők vannak kiakadva a nácizáson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!