Magyar Péter hogyan magyarázza el a képviselőinek hogy miért nevezte őket agyhalottaknak ?
Figyelt kérdés
dec. 16. 16:15
11/16 anonim válasza:
Én csak azt nem értem hogy Orbán miért nem nevezi Menczert vagy Magyarország leggazdagabb emberét vagy épp Tiborcz Istvánt az Elios ügy miatt agyhalottnak? Nem férne rájuk?
12/16 A kérdező kommentje:
10.
De ez a gyakori kérdések és én most mást kérdezek!
én meg úgy látom hogy neked nem a kérdésre adott válassz a prioritás hanem a torollkodás!
dec. 16. 17:23
13/16 anonim válasza:
Ai bármit legenerál. Épp a minap hallottam hogy kamu kidnape során a kid hangját generálták le és jutottak a váltságdíjhoz.
14/16 anonim válasza:
Kérdező, nem kell semmit magyaráznia.
Láthatod az itteni reakcióikból a tiszásoknak, hogy tényleg agyhalottak. Erre is csak bólogat ak és leírják hogy Orbán. Nekik ennyi elég.
15/16 anonim válasza:
#14 Hogyne lenne elég? Orbán intézte ezt magának, hogy még kb egy Mucsi Zoltánt is megszavaznának helyette az emberek. Nem agyhalottak, csak nem felcsúti felszopók akarnak lenni, veled ellentétben ők megunták.
16/16 anonim válasza:
"leírják hogy Orbán. Nekik ennyi elég"
Csak elfelejted azt az apró tényt Fideszes barátom, hogy Orbán számlájára tényszerűen oda lehet írni konkrétumokat, hogy mi vele a probléma. Ezzel szemben ti csak olyan baromságokat tudtok felhozni, mint hogy "büdös szájú"... Még a saját gazdátok is óvodás szinten kommunikál veletek, mert az az egyetlen amit részben képesek vagytok felfogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!