Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A liberalizmus egy negatív...

A liberalizmus egy negatív fogalom a magyar politikában?

Figyelt kérdés
dec. 16. 13:26
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
20 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
37%
A lehető legnegatívabb.
dec. 16. 13:28
 2/10 anonim ***** válasza:
66%

Igen, mert nem tudják, hogy mit jelent.

Kérdezz csak körbe! "Mi a liberális ellentéte?"

100-ból 99 ember azt fogja mondani, hogy a konzervatív.

Nem. A liberális ellentéte az autokrata.

Hogy ezek után a liberális a szitokszó és az autokrata nem az (sőt!), az sokat elmond erről az országról.

dec. 16. 13:31
 3/10 anonim ***** válasza:
31%
Igen, mert nem a " klasszikus" liberális értékeket képviseli, hanem átment liberálfasisztába...
dec. 16. 13:38
 4/10 anonim ***** válasza:
72%

igen, valodi szitokszo, hiszen olyan dolgokat akarnak a libarlisok, ami itthon az ordogtol valo dolognak szamit:

Egyéni szabadság, jogállamiság, demokrácia, tolerancia, piacgazdaság, esélyegyenlőség, emberi jogok stb.

dec. 16. 13:39
 5/10 anonim ***** válasza:
78%
A tudatlan, műveletlen, sötét buta személyek fejében negatív fogalom.
dec. 16. 14:06
 6/10 anonim ***** válasza:
46%
Még ha csak ezzel a fogalommal lenne baj. Nem, a baj sokkal nagyobb.
dec. 16. 15:06
 7/10 anonim ***** válasza:
35%

Jelenleg az, mert azzá tették a most divatos értelmezésével.

Kár, hogy pont a vér liberális - szerepjátékosok - nem ismerik a szó jelentését, - mert ha ismernék, akkor eszükbe nem jutna az, hogy erővel próbáljanak meg mások torkán lenyomni bármit is!

Ha úgy tetszik, a liberalizmus mint olyan, megszűnt létezni, ill. visszazuhant a még nem létező, sötét középkori állapotába!

dec. 18. 22:49
 8/10 anonim ***** válasza:
54%
7- mi nem akarunk semmit "lenyomni senki torkán",csak nem igazán értjük hogy miért kell különbséget tenni emberecsoportok közt, és igen,mi nem tűrünk olyan megjegyzéseket, amik sértik pl a nőket, a bevándorlókat, a romákat vagy a melegeket az túllépi a szólásszabadságot és sérti az egyenlőséget
dec. 19. 12:22
 9/10 anonim ***** válasza:
30%

Én nem teszek különbséget embercsoportok között, - az nem tartozik ebbe a kategóriába, hogy nem népszerűsítek számomra természetellenesnek vélt jelenségeket. Nem utálom sem a négert, sem a sárgát, sem a romát és úgy általában áttetsző, türkizzöld zselatinból is lehet bárki, ameddig nem kezdi el játszani az "én különlegesz vadok" szerepét. Nem tudom, miért nem lehet feltűnési viszketegség nélkül szeretni egy azonos neműt - értelemszerűen nem sorolandó ide a normálisabb többség, mert a többség a saját nemükhöz vonzódóak esetében is normális. Engem nem érdekel - férfiként, - ha valaki a hímtagokért rajong, ez hozza izgalomba, de az azért mégis túlmegy egy határon, hogy azt hirdetni, népszerűsíteni kell, hogy ez mennyire jó és próbáljam ki én is... A heteroszexuális beállítottságúaknak csodával határos módon nem program hetente az utcára vonulni és hiányos ruházatban vonaglani a belvárosban, - ezen érdemes lenne elgondolkodnod, hogy ki, kit különböztet meg és miért! Úgy tojom le ezeket a felvonulásokat, ahogyan vannak annak ellenére is, hogy nem értek egyet azzal, hogy ezért meghatározott időközönként, egy város életét kell ellehetetleníteni, - meg lehetne szervezni egy ilyen majálist olyan helyszíneken is, ahol senkit nem zavar és mindenki számára saját szabad akaratából elérhető, egészségügyileg, közbiztonságilag biztosítható. Érdemes elgondolkodnod mélyen ezen!

Az sincs rendben, hogy a szabadelvűség zászlaja alá olyan emberek sorakoznak fel, akik nem képesek különbséget tenni az illegális, illetve legális fogalmak között! És igen, nincs rendben az, hogy én bekopogtatok egy muszlim országba - azért kilincselve, hogy befogadjanak maguk közé, - alám tolják alanyi jogon - a semmiért (!) - az euro/dollár százakat/ezreket és három hónap múlva tömeges felvonulásokon randalírozom, ahol a kedvenc nemzeti sportjaimnak hódolva gépkocsikat, üzleteket gyújtok fel az asszonynépet inzultálva, csoportosan erőszakolva, megfélelmítve, miközben keresztény templom építését követelem az öklömet az ég felé haraggal rázva és ordítozva! Próbáld meg például ezt Szaud-Arábia határánál, - már ott agyonlőnek, mint egy sz@ros kutyát, - nem prédikálnak feléd perzsa szőnyegen hajlongva és nyalják fényesre a seggedet!

S a hiedelmeddel ellentétben a mások kárára történő érdekérvényesítés sem liberalizmus!

Én dolgoztam és a mai napig dolgozom roma származású emberekkel. Az égadta világon semmi problémám nem volt és nincs is velük!

Talán ciki neked, de a rasszizmus kártyáját nulladik aduként pont a legnagyobb rasszisták szokták előhúzni a kalapból - már csak akkor is, amikor valami nem az elképzeléseik szerint alakul és másként nem látnak reményt arra, hogy kierőszakolják a személyre szabott hülyeségeiket mások kárára! Erről ennyit!

Élni és élni hagyni, - de nem mások kárára! Talán ismerős még valahonnan, halványan, de amit ma sokan liberalizmusként mantráznak, az minden, csak nem az! Fáj, hogy ezt így belevágja a képedbe valaki? Nem érdekel, - egyszerűbb dühöngeni, mint gondolkodni!

dec. 19. 13:15
 10/10 anonim ***** válasza:
54%

Utolsó, látom azért veled lehet vitatkozni, mert nem az a hardcore fasiszta vagy.

Szóval: a melegfelvonulás (Pride) pont azért van, hogy a társadalom minden tagja tudja, hogy vannak olyan emberek is, akik a saját nemükhöz vonzódnak, a, illetve más a nemi identitásuk. Egyébként a békés gyülekezéshez mindenkinek joga van, szexuális orientációtól és némi identitastól függetlenül. Egyébként heteró Pride atért nincs,mert őket nem érte a történelemben soha negatív megkülönböztetés, és a Pride arról szól,hogy a melegek, biszekszek és transzok is egyenjogúak, ugyanolyan emberek mint mi.

Egyébként nem tudom, honnan veszed hogy a melegek népszerűsíteni akarják a melegségüket, mert én még egymelegtől se hallottam hogy miért nem a f*aszt szeretem. A Prideot pedig sok heteró is van, főleg akik poliamór kapcsolatban élnek,mint én is (mi is minden évben ott vagyunk) és jó buli, megy a zene, tánc stb. De ti jobberek a heteró szex kapcsán is elég prűdek vagytok.

A bevándorlósról még annyit, hogy én sok nyugati országban jártam, és sok bevándorló volt mindenhol, de egyik sem balhézott. Amúgy elhiheted hogy nem azért jönnek ide,hogy ártsanak nekünk, hanem olyan diktátorok/polgárháborúk/terrorszervezetek elöl menekülnek, mint pl Asszad, Kaddhafi vagy Szaddám Husszein/Al-Kaida/Iszlám Állam. És európába pont nem a terroristák, hanem a normális muszlimok jönnek, akik tudják, hogy a terrorszervezetek nem az iszlámot képviselik, mert az iszlám tiltja a terrorizmust.

És sok bevándorló csak kezdőtőkének használja a szociális segélyt, nagyon sokan dolgoznak. Sőt Amerikában a mexikói bevándorlók (sokan illegálisak) tartják működésben az amerikai élelmiszeripart. Egyébként meg ha az adónkból kell eltartani őket, az se baj,mert a Biblia alapján be kell fogadni a jövevényeket

dec. 19. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!