Miért van Budapesten 2017 óta egy ilyen elnevezésű közterület? Ki(k)nek a pihent agyából pattant ki, hogy ez legyen a neve?
Nincs ennek semmilyen jelentősége!
Bepattanok egy taxiba és a Moszkva teret jelölöm meg úti célként, - mert ezt szoktam meg!
Ha elkezd nekem értetlenkedni, kiszállok, ott hagyom a fenébe és keresek egy Taxist, amelyik tudja, hogy miről beszélek!
...Még csak nem is a Marx térről van, - lenne - szó!
Sokan szerintem nem is tudják, mi a mai fantázia neve!... :D
Attól, hogy éppen "menőre" átnevezek egy utcát, még nem fog senki jobban élni, nem lesz rendezettebb, tisztább, kulturáltabb egy közterület!
Ha ezt minden választási ciklusban megteszik "nagyjaink", akkor sem lesz fejlesztő hatással rá!
Nézz körül alaposabban, - hogy hány helyen találsz még "Vörös Október" - vagy ehhez hasonló - nevű utcákat. Az ott élők már felfogták, hogy az utca nevek nincsenek hatással az életük minőségére, - csak errefelé menő még ilyesmiken vergődni! Hülyeségre mindig volt, van és lesz is pénz! Falun nem foglalkoznak ilyen pitiáner b@romságokkal, - ha le van aszfaltozva az utca, van elfogadható közvilágítás, működő óvoda és egyebek!...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!