OCSAC kérdése:
Most akkor ki a hibás?
Figyelt kérdés
Fideszesek!
Én megèrtem, hogy szerintetek minden hibàèrt, ami ma is tart, Kádár János és az összes kommunista vezető a hibás.
És megértem, hogy szerintetek Soros, Gyurcsány, Brüsszel a hibás mindenért, ami problémák jelenleg is tartanak.
De vajon azért is Kádár, Soros, Gyurcsány, Brüsszel a hibàs, hogy Mészáros Lőrinc milliárdos lett, hogy Orbán barátai rokonai milliárdosok lettek?
Azért is Kádár, Soros Gyurcsány, Brüsszel a hibás, hogy 27% áfát fizetünk mindenre?
A kórházak àllapota miatt is Kádár Soros, Gyurcsány és Brüsszel a hibás?
Azért is a fent említettek a hibásak, hogy sok milliói ember alig tud megélni a fizetèsèből?
#Fidesz bűnei
tegnap 22:44
2/3 anonim válasza:
Az is Gyurcsány hibája hogy a nemzeti dohányboltok fideszes pereputtyok kezébe vannak, cserébe több ezer trafik csődbe ment az országba, meg azért is mert Tiborcz irodaházak helyett nem vasútat újítunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!